Η νέα χρονιά δε θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα για το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa  στα Ζαγοροχώρια!

Διεθνής βράβευση για το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa στην κατηγορία “Luxury Hotel & Spa” στα Luxury Travel Guide Global Awards 2016 που έγιναν στο Λονδίνο (Ιανουάριος 2016).

Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa (4)

Τα Luxury Travel Awards αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν την αριστεία σε όλους τους τομείς της πολυτελούς ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας. Η ομάδα των ειδικών των Luxury Travel Awards ταξιδεύουν ανά την υφήλιο προκειμένου να εντοπίσουν τα καλύτερα του κλάδου, από ξενοδοχεία έως αεροπορικές εταιρείες και tour operators.

Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa

Όλοι οι νικητές των Luxury Travel Guide Global Awards υπόκεινται στα ίδια αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης και διενεργείται από τους πλέον αξιόλογους επαγγελματίες του τουρισμού σε διεθνές επίπεδο. Αυτό εξασφαλίζει μόνο τις πιο άξιες επιχειρήσεις  να μπαίνουν στον οδηγό βραβεία νικητών το οποίο θα διανεμηθεί σε πάνω από 500.000 επαγγελματίες και εύπορους ανθρώπους  σε όλο τον κόσμο.

Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa (2)      Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa (3)

Φέτος τα βραβεία έχουν δει έναν πρωτοφανή αριθμό των προεπιλεγμένων εταιρειών, παρέχοντας ισχυρό ανταγωνισμό σε κάθε κατηγορία.

Το Luxury Travel Guide είναι μια αποκλειστική πηγή για εύπορους ταξιδιώτες με ένα αναγνωστικό κοινό που αποτελείται από άτομα υψηλής οικονομικής αξίας, τα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας, συμπεριλαμβανομένων Διευθύνοντος Συμβούλου, Οικονομικού Διευθυντή Ομίλου, MD και διευθυντές των εθνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, καθώς και την αφρόκρεμα των επαγγελματιών ιδιωτών. Ως κορυφαίος πάροχος του ταξιδιού και του τρόπου ζωής που σχετίζεται με ειδήσεις, σχόλια και διαθέτει 500.000 αναγνώστες παγκοσμίως οι οποίοι λαμβάνουν αντικειμενικό περιεχόμενο για προορισμούς διακοπών, ξενοδοχεία, Spa, την ψυχαγωγία και την τεχνολογία.

Τα Luxury Travel Guide Global Awards χρηματοδοτούνται από την United Airlines και θα είναι διαθέσιμα σε κάθε ένα από τα 54 United Club Member Lounges σε όλο τον κόσμο.