Το Metaxa Hospitality Group δημοσιεύει τον Απολογισμό Βιωσιμότητας για το 2018.

Πρόκειται για τον πρώτο ενοποιημένο Απολογισμό, ο οποίος αποτυπώνει τις δράσεις βιωσιμότητας  των τριών ξενοδοχείων του Ομίλου: Creta Maris Beach Resort και TUI Magic Life Candia Maris στην Κρήτη και Santo Maris Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη.

Εκφράζοντας τη φιλοσοφία του Ομίλου  πως  η διατήρηση βιώσιμων προορισμών, αποτελεί θεμελιώδη προϋπόθεση για τη μακροχρόνια τουριστική ανάπτυξη και με κεντρικό μήνυμα “Λειτουργώντας Βιώσιμα Δημιουργούμε Αξία για Όλους”, ο Απολογισμός διαρθρώνεται σε πέντε (5) στρατηγικούς άξονες:

  • Αξία για τους Ανθρώπους μας
  • Αξία για τους Επισκέπτες μας
  • Αξία για τους Συνεργάτες – Προμηθευτές μας
  • Αξία για την Κοινωνία
  • Αξία για το Περιβάλλον

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, κ. Ανδρέας Μεταξάς, δήλωσε σχετικά:

«Με περηφάνια παρουσιάζουμε τον πρώτο ενοποιημένο Απολογισμό Βιωσιμότητας του Ομίλου μας. Για όλους εμάς στο Metaxa Hospitality Group η έννοια της Βιωσιμότητας είναι στο DNA.  Ενσωματώνεται  οριζόντια τόσο σε όλη τη δραστηριότητα των ξενοδοχείων μας, κάθε μέρα, κάθε λεπτό, όσο και σε κάθε έκφανση της επενδυτικής στρατηγικής μας.  Δεσμεύομαι προσωπικά ότι με αυτόν ακριβώς τον τρόπο θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε και στο μέλλον, συνεισφέροντας με όλες μας τις δυνάμεις στη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Για τους Ανθρώπους μας, τους Επισκέπτες μας, τους Συνεργάτες – Προμηθευτές μας,  την Κοινωνία και το Περιβάλλον.»