Μπορεί όλοι μας να έχουμε μια συγκεκριμένη εικόνα για τα ξενοδοχεία, με τα ευρύχωρα δωμάτια και τις πολλές ανέσεις, αλλά το Met A Space Pod αλλάζει τα δεδομένα και προσφέρει κάψουλες αντί για δωμάτια.

Το ξενοδοχείο Met A Space Pod βρίσκεται στη Σιγκαπούρη, και είναι ένα από τα πολλά ξενοδοχεία που έχουν υιοθετήσει την τάση με τις κάψουλες. Ο χώρος είναι μεν μικρός, έως ελάχιστος, αλλά μπορεί και προσφέρει όλες τις ανέσεις που θέλει και έχει ανάγκη ένας ταξιδιώτης.

Πώς λειτουργεί;

Η κάθε κάψουλα ανοίγει με κάρτα, ενώ το στρώμα του κρεβατιού καλύπτει στην ουσία όλο τον πάτο της κάψουλας. Το design, και όλοι οι σχεδιασμοί της κάψουλας παραπέμπουν σε φουτουριστικό πνεύμα και χαρακτηρίζονται από μωβ φωτισμό, τηλεόραση, τραπεζάκι και μικρή θυρίδα ασφαλείας.

Τώρα όσον αφορά τις υπόλοιπες υπηρεσίες, υπάρχει κοινόχρηστο σαλόνι και τραπεζαρία. Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει δωρεάν Wi-Fi, ενώ για το μπάνιο, υπάρχει ένα κοινόχρηστο. Τέλος, υπάρχει οικολογικό σύστημα κλιματισμού και καθημερινή υπηρεσία δωματίου- κάψουλας για καθαριότητα και όχι μόνο.

   

ΠΗΓΗ: