Κατά διαστήματα πολλά νέα εγχειρήματα παρουσιάζονται στον τουριστικό κόσμο και τη βιομηχανία της φιλοξενίας. Ωστόσο, κάποια από αυτά κάνουν εντύπωση από την πρώτη στιγμή που μαθαίνουμε για αυτά.

Τι θα λέγατε, λοιπόν, για ένα ξενοδοχείο που δημιουργείται από την αγαπημένη σας ομάδα ποδοσφαίρου; Κάτι τέτοιο, στο άμεσο μέλλον θα αποτελεί πραγματικότητα, αφού η Juventus, ύστερα από το επιβλητικό στάδιο που απέκτησε, πρόκειται να ανοικοδομήσει το πρώτο της ξενοδοχείο J Hotel.

Το ξενοδοχείο πρόκειται να αποτελεί προορισμό 4 αστέρων, σε μια έκταση των 11.200 τετραγωνικών μέτρων, πολύ μεγαλύτερο και από γήπεδο ποδοσφαίρου, ενώ θα περιλαμβάνει 138 δωμάτια, 4 αίθουσες συνεδριάσεων, spa και πάρκο 2.175 τετραγωνικών μέτρων.

Το ξενοδοχείο, πέραν των ποδοσφαιριστών και τους υπαλλήλους της Juventus, θα είναι διαθέσιμο και για τους φιλάθλους και οπαδούς της ομάδας, αλλά και για οποιονδήποτε άλλον επιθυμήσει να παραμείνει σε αυτό.

Το ξενοδοχείο θα αποτελεί μέλος του ομίλου Eden Hotels & Resorts, και συγκεκριμένα της αλυσίδας Eden Travel Group, ενώ θα αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο στην Ιταλία, που θα δημιουργηθεί σε συνεργασία με μια ποδοσφαιρική ομάδα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους επισκέπτες να ζήσουν την εμπειρία της Juventus.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο θα προσφέρει και μια εξαιρετική κουζίνα στο εστιατόριο, που θα βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεών του, ανοιχτό τόσο για τους ενοίκους όσο και για τους επισκέπτες. Το εστιατόριο θα δίνει την επιλογή της διεθνούς κουζίνας, της Μεσογειακής και άλλων εναλλακτικών σε έναν χώρο 140 θέσεων εντός και 60 θέσεων υπαίθρια.

ΠΗΓΗ: