Το Boutique Hotel δημιουργεί ζωντανά μέρη και εμπειρίες που συνδέουν τους ταξιδιώτες με το πνεύμα του προορισμού.

Το Tribute Portfolio, η αυξανόμενη συλλογή από χαρακτηριστικά, ανεξάρτητα ξενοδοχεία από το Marriott Bonvoy, το εξαιρετικό χαρτοφυλάκιο μάρκας της Marriott International, τα ταξιδιωτικά προγράμματα και τις βιωματικές προσφορές, συνεχίζει να επεκτείνει το αποτύπωμά του στην Ιαπωνία με το άνοιγμα του Hiyori Chapter Kyoto. Βρίσκεται στο ιστορικό και πολιτιστικό κέντρο του Κιότο της Ιαπωνίας, το νέο ξενοδοχείο 203 δωματίων είναι το δεύτερο ξενοδοχείο Tribute Portfolio στην Ιαπωνία και είναι έτοιμο να παρουσιάσει τα κρυμμένα πετράδια του Κιότο για ταξιδιώτες και ντόπιους που αναζητούν ανεξάρτητες εμπειρίες και επιθυμούν μια σύνδεση με την κοινότητα όταν ταξιδεύουν.

   

Το Hiyori Chapter Kyoto βρίσκεται κοντά στο Kawaramachi-dori, δίπλα σε έναν από τους κύριους εμπορικούς δρόμους του Κιότο και τον γραφικό ποταμό Κάμο. Οι επισκέπτες έχουν εύκολη πρόσβαση στους κύριους ιστορικούς και πολιτιστικούς προορισμούς της πόλης, όπως το Αυτοκρατορικό Παλάτι του Κιότο, το πρώην παλάτι του Ιάπωνα αυτοκράτορα και τον υπέροχο Εθνικό Κήπο του Κιότο Γκιόεν, με τα υπέροχα δέντρα με τα χαλίκια, τα ήσυχα ιερά και τις λίμνες. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Οζάκα (Itami) απέχει 70 λεπτά με το αυτοκίνητο και ο σταθμός JR Kyoto είναι 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το νέο ξενοδοχείο, καθιστώντας το εύκολα προσβάσιμο από άλλους περιφερειακούς και διεθνείς προορισμούς.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 203 κομψά εξοπλισμένα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων δύο ξεχωριστών σουιτών. Με έμπνευση από τις ιαπωνικές τελετές τσαγιού, τα δωμάτια διαθέτουν βασικά στοιχεία των ιαπωνικών τσαγιών και επαναπροσδιορίζονται με μια σύγχρονη ερμηνεία για να προσφέρουν λειτουργική ομορφιά και άνεση με μια αίσθηση παράδοσης.

Το Chapter Factory που βρίσκεται στο λόμπι του ξενοδοχείου παρουσιάζει έναν μοναδικό τρόπο για τους επισκέπτες να συνδεθούν με την τοπική κοινότητα. Ενεργώντας ως θυρωρός του ξενοδοχείου, το Chapter Factory παρουσιάζει μια επιλογή από επιμελημένες ιστορίες ταξιδιού από τοπικούς εσωτερικούς και προσωπικό του ξενοδοχείου, ώστε οι επισκέπτες να ανακαλύψουν τα κρυμμένα πετράδια του Κιότο μέσω ενός τοπικού φακού. Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται επίσης να μοιραστούν τις ταξιδιωτικές τους ιστορίες στο Κιότο προσθέτοντας νέα κεφάλαια στο Chapter Factory.

Το χαρακτηριστικό εστιατόριο Matsunari που σερβίρει όλη την ημέρα το ξενοδοχείο προσφέρει δυτική και ιαπωνική σύγχρονη κουζίνα, που σερβίρει πρωινό και ελαφριά γεύματα, από ψητά έως γλυκά και δημιουργικά κοκτέιλ.