Την είσοδό της σε μια νέα φάση ανάπτυξης και το μετασχηματισμό της σε ένα premium hospitality brand, ανακοίνωσε η ZEUS International Hotels & Resorts την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, σε ειδική εκδήλωση για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Δια στόματος του κ. Χάρη Σιγανού, του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ZEUS International Hotels & Resorts, παρουσιάστηκε το νέο στρατηγικό πλάνο επέκτασης που είναι ήδη σε εξέλιξη και το οποίο μεταμορφώνει τη ZEUS από μια εξειδικευμένη εταιρεία του ξενοδοχειακού μάνατζμεντ, σε έναν ισχυρό παίκτη της εκλεπτυσμένης φιλοξενία και των luxury resorts.

Η νέα φάση της ZEUS χαρακτηρίζεται από υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας και από ειδυλλιακά καταλύματα σε προνομιακές τοποθεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η στρατηγική αυτή συμπυκνώνεται και στο νέο motto της «A Zeus experience», μια μετεγγραφή της «θεϊκής» εμπειρίας, που διέπει πλέον κάθε πτυχή της δραστηριότητας της εταιρείας. Την περίοδο αυτή, το ολοκαίνουριο Ajul Luxury Hotel & Spa Resort στη Χαλκιδική και το πλήρως ανακαινισμένο Wyndham Grand Crete Mirabello Βay στον Άγιο Νικόλαο αποτελούν δύο από τα κορυφαία project της Zeus για το 2023, που ετοιμάζονται να ανοίξουν τις πύλες τους. Πρόκειται για δύο πεντάστερα resorts που ξεδιπλώνουν με τον πιο αυθόρμητο τρόπο τη νέα φιλοσοφία, σημαντικές τοποθετήσεις που ανεβάζουν τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, στην εγχώρια τουριστική αγορά. Η ZEUS θέτει ως προτεραιότητες την αρμονική ένταξη των resorts στο περιβάλλον, τη βιωσιμότητα, την αειφορία και τον ειλικρινή διάλογο με τις σύγχρονες ανθρώπινες ανάγκες. Το ιδανικό της δημιουργίας ενός οικείου περιβάλλοντος, «ενός σπιτιού μακριά από το σπίτι» και μια ζωή κοντά στη φύση, πλαισιώνει κάθε πρόταση διαμονής και συνοδεύεται από υπηρεσίες ολιστικής ανανέωσης, ευεξίας, διασκέδασης και γαστρονομίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ριζικά ανακαινισμένο, πεντάστερο Athens Key Hotel Trademark Collection By Wyndham, στη συμβολή των οδών Κάνιγγος και Χαλκοκονδύλη, μια ολοκαίνουρια αστική όαση στην καρδιά της ιστορικής Αθήνας που φιλοδοξεί να αποτελέσει ορμητήριο για τον business ή pleasure ταξιδιώτη των μοντέρνων καιρών. Διαθέτει 76 υπερσύγχρονα μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια και σουίτες, με vintage – retro διακόσμηση και artistic πινελιές στους κοινόχρηστους χώρους.

Ο Χρήστος Παπαδόγιαννης, πρόεδρος του Δ.Σ. του ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ στον οποίο ανήκει το κτήριο χαιρέτισε την επένδυση της ZEUS και ευχήθηκε επιτυχία στη λειτουργία του ξενοδοχείου και κερδοφορία, τονίζοντας ότι «είναι βέβαιο ότι η καλή συνεργασία θα συνεχισθεί για πολλά χρόνια προς όφελος αμφοτέρων».