Η ποδηλατική πλέον “ταυτότητα” του ξενοδοχείου μας  έχει αναδειχτεί κι επίσημα με το σήμα της NatTourBIKE Friendly, τα οποία τελούν κάτω υπό την αιγίδα του  Ελληνικού  Υπουργείου Τουρισμού.

Σας καλωσορίζουμε στην καταπράσινη και μαγευτική αγκαλιά του Simantro Beach στην Σάνη Χαλκιδικής.

H πιστοποίηση του ξενοδοχείου μας στοχεύει σε νέες προοπτικές που ανοίγονται για την περιοχή μας όσον αφορά την προσέλκυση των φίλων του ποδηλάτου και την περαιτέρω ανάδειξη των ποδηλατικών διαδρομών του τόπου μας.

Η ψυχαγωγία και άθληση με ποδήλατο, πέρα του γεγονότος ότι αποτελεί ολοκληρωτικά Covid free δραστηριότητα, χαρίζει ευεξία, πλήρη επαφή με τη φύση, μοναδικές εικόνες τοπικού κάλους που απολαμβάνει ο αναβάτης, 100% μη βλαπτική  επίδραση προς το περιβάλλον και απέραντη προσωπική ικανοποίηση για όσους γνωρίζουν το άθλημα.

Ως ένα ακόμη μέσον προστασίας για το περιβάλλον της περιοχής,  φροντίζουμε οι δράσεις μας να τείνουν στην αειφόρο ανάπτυξη της.

Πρωταρχικό μέλημα μας στα ξενοδοχεία του Ομίλου GHotels δεν είναι μόνο να προσφέρουμε στους επισκέπτες υψηλό επίπεδο και ποικιλία υπηρεσιών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα φιλοξενίας, αλλά ταυτόχρονα επενδύουμε σε  πόρους για την έρευνα και ανάπτυξη τεχνολογιών για την προστασία και τη βελτίωση του περιβάλλοντος, της οικολογίας και της ποιότητας ζωής. χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα πρωτόκολλα ISO & HACCP  και στοχευμένα μέτρα και πρακτικές ως μέρος μιας συνεχούς περιβαλλοντικής  και κοινωνικής ευαισθητοποίησης.

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε από κοντά το παράδεισο του Simantro Beach Hotel.

Το ξύλο και η πέτρα είναι τα κύρια στοιχεία  δόμησης  του Simantro Beach, το οποίο σε συνδυασμό με την απέραντη φροντίδα μας, με ένα τρόπο μοναδικό, προσφέρει στους αγαπημένους μας επισκέπτες μια υγιή ζωή, σε ένα καθαρό, φυσικό περιβάλλον, περιτριγυρισμένο από δάση και θάλασσα.