Ημέρες βραβεύσεων για το προσωπικό δυο συνεργαζόμενων ξενοδοχείων της “Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A.”, του CHC Athina Palace Resort & Spa, και του Sea Side Resort & Spa.

Ειδικότερα, μέσα από το αυστηρό πλαίσιο εφαρμογής υπηρεσιών φιλοξενίας υψηλής ποιότητας που εφαρμόζει η C.H.C., βραβεύτηκαν ως οι καλύτεροι υπάλληλοι του ξενοδοχείου CHC Athina  Palace Resort & Spa, ο κ. Μεσσαριτάκης Γιάννης και ο κ. Τριανταφύλλου Γιώργος, καθώς και ως οι καλύτεροι υπάλληλοι του SeaSide Resort & Spa, η κ. Χατζάκη Μαρία και ο κ. Παπουτσάκης Πολύδωρος.

Τα συγκεκριμένα στελέχη των ξενοδοχείων, διακρίθηκαν για την εργατικότητα, το ήθος και τις άριστες υπηρεσίες που προσέφεραν και συνέβαλλαν μαζί και με τους συναδέλφους τους, στο να απολαύσουν οι ξένοι επισκέπτες υπηρεσίες αντάξιες του κύρους και της διεθνούς εικόνας των δυο ξενοδοχειακών μονάδων, αλλά και της πατροπαράδοτης Κρητικής φιλοξενίας.

chnaris-hotel-consulting-3     chnaris-hotel-consulting-5

Οι συγκεκριμένες βραβεύσεις αποτελούν μια ηθική ανταμοιβή για το προσωπικό των πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων της Κρήτης και έχουν καθιερωθεί με στόχο την καλλιέργεια συνθηκών ευγενούς άμιλλας μεταξύ των εργαζομένων των ξενοδοχείων και επιβράβευσης των άριστων πρακτικών που οδηγούν στην επιτυχία.

Τα βραβεία παρέδωσαν στους καλύτερους υπαλλήλους του Sea Side Resort & Spa η κ. Μιχοπούλου Ιωάννα, Executive Operations Manager, και στους καλύτερους υπαλλήλους του CHC Athina Palace ο κ. Δρακάκης Γιώργος, Operations Manager.

Σε δηλώσεις του ο Γενικός Δ/ντής και Ιδρυτής της “Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A.” κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης τόνισε: «Η πολιτική που εφαρμόζουμε στα συνεργαζόμενα με την CHC ξενοδοχεία, έχει ως στόχο τον άνθρωπο και υλοποιείται μέσα από τον άνθρωπο. Για εμάς, το προσωπικό των ξενοδοχείων μας είναι ο απόλυτος συνεργάτης. Δεν είναι απλοί «υπάλληλοι» που διεκπεραιώνουν μια αποστολή. Είναι οι άνθρωποί μας, είναι αυτοί που έρχονται καθημερινά σε επαφή με τους ξένους επισκέπτες των ξενοδοχείων μας και που φροντίζουν έτσι ώστε οι διακοπές των επισκεπτών αυτών, να μετατρέπονται σε μοναδικές εμπειρίες ζωής. Σε αναμνήσεις όμορφες, ιδιαίτερες και πραγματικά ευχάριστες. Θα ήθελα με την ευκαιρία που μου δίνεται να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες της CHC για την άριστη δουλειά που και εφέτος πραγματοποίησαν. Να τους ευχηθώ να έχουν έναν καλό χειμώνα γεμάτο γαλήνη και πολλές ευχάριστες στιγμές, για να είναι έτοιμοι και το καλοκαίρι του 2017 να υποδεχτούν και να φιλοξενήσουν με τον ίδιο ζήλο τους επισκέπτες του τόπου μας».