Δύο βραβεία GOLD στις κατηγορίες Best Greek Business City Hotel και Best Greek Sustainable Hotel κατέκτησε το NJV Athens Plaza στο πλαίσιο των Greek Hospitality Awards 2019 που διοργανώθηκαν από την Ethos Awards και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ. Το ξενοδοχείο διακρίθηκε στα εν λόγω βραβεία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Τα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στο Αthenaeum Intercontinental ενώ εκ μέρους του NJV Athens Plaza τα βραβεία παρέλαβε ο Assistant Director of Sales κ. Δημήτρης Σκλαβενίτης.

Το βραβείο Gold στην κατηγορία Best Greek Business City Hotel κατέκτησε το NJV Athens Plaza καθώς επένδυσε στη δημιουργία των προϋποθέσεων για την άρτια φιλοξενία των στελεχών του επιχειρηματικού κόσμου προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, για την επιτυχή διεκπεραίωση των εργασιών τους εντός του Ξενοδοχείου αλλά και την πλαισίωση όλου του επαγγελματικού τους ταξιδιού στην Αθήνα.

Το βραβείο Gold στην κατηγορία Best Greek Sustainable Hotel κατέκτησε το NJV Athens Plaza καθώς αναγνωρίζοντας τον αντίκτυπο που έχει στην κοινωνία, την τοπική οικονομία, το περιβάλλον και τον πολιτισμό έχει σαν στόχο οι επισκέπτες, οι συνεργάτες, η κοινωνία και το σύνολο των ενδιαφερομένων μερών να συνεργάζονται με έναν οργανισμό που έχει δεσμευτεί στο να συμβάλλει θετικά στον αειφόρο τουρισμό.

Για την κατάκτηση των 2 χρυσών βραβείων, η Γενική Διευθύντρια του NJV Athens Plaza κ. Βάνα Λαζαράκου μεταξύ άλλων τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατακτήσαμε και φέτος αυτά τα 2 βραβεία και μάλιστα ΧΡΥΣΑ, στο πλαίσιο των Greek Hospitality Awards. Τα βραβεία αυτά μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την ίδια στρατηγική η οποία θέλει το ιστορικό αυτό ξενοδοχείο να αποτελεί πρωτοπόρο στη χάραξη των τάσεων της επόμενης δεκαετίας. Το όραμά μας είναι να διαδραματίζουμε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας αλλά και να είμαστε πρωτοπόροι σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης».