Το Amigo Motor Lodge είναι ένα πρόσφατα ανακαινισμένο boutique μοτέλ σε ένα κτίριο που γράφει ιστορία εδώ και 60 χρόνια.

Photographers:
Brandon Lopez, Meg Ranegar

Η μοντέρνα επίπλωση ανταποκρίνεται στον μινιμαλιστικό σχεδιασμό για να δημιουργήσει ένα φιλικό, απλό και, πάνω απ ‘όλα, άνετο χώρο. Το ακίνητο είναι πλήρες, με υδρομασάζ και πολλά άλλα, καθώς η ιδιοκτησία είναι μια συνεχής εργασία σε εξέλιξη.

Χτισμένο, αρχικά, στη δεκαετία του 1950 και ανανεωμένο το 2016 από τους ντόπιους, Τέξας Philip και Kaitlyn Sterling, το Amigo Motor Lodge προσφέρει ένα μοναδικό μείγμα άνεσης και δροσιάς, που αντισταθμίζεται από την μεγαλοπρέπεια των βουνών.

Κάθε ένα από τα 16 δωμάτια, μαζί με τα τέσσερα ανακαινισμένα Airstreams, είναι μοναδικά διακοσμημένα σε ένα μινιμαλιστικό ύφος.

Το όμορφο αυτό μοτέλ, επιδιώκει να είναι το «σπίτι μακριά από το σπίτι» για τον κάθε επισκέπτη. Ένας χώρος ξεκούρασης ύστερα από μια γεμάτη μέρα περιπέτειας στα βουνά, στο ποτάμι ή απλώς στις θερμές πηγές.

Το Amigo Motor Lodge δημιουργήθηκε ώστε να είναι ένας τόπος στο οποίο ο επισκέπτης θέλει, πραγματικά, να περνάει χρόνο κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του, να συνδεθεί με φίλους ή τους αγαπημένους του ή ακόμα και να βυθιστεί στις σκέψεις του.

Από τα μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια μέχρι τους κοινόχρηστους χώρους, δεν υπήρξε κανένα εμπόδιο στη συνεχιζόμενη, εδώ και χρόνια, ανακαίνιση του ακινήτου. Στο Amigo οι ιδιοκτήτες προσπαθούν να εκπλήξουν τον επισκέπτη με ανέσεις υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές.

Από τα στρώματα μέχρι τα φωτιστικά για τα προϊόντα μπάνιου σε κάθε δωμάτιο, γίνεται προσπάθεια να ανυψωθεί η εμπειρία στο εσωτερικό του μοτέλ.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής του, ο επισκέπτης θα αντικρίσει μοναδικά στρώματα, και cozy διακοσμητικά στοιχεία, led τηλεοράσεις, και πλήρως νέες ηλεκτρονικές συσκευές, μαξιλάρια, στοιχείο σκυροδέματος, μοναδικά διακοσμητικά, έργα τέχνης και πολλά ακόμη. Όλα αυτά αναδεικνύουν την γοητεία της περιοχής.

Το Amigo Motor Lodge ήταν κάτι που ως ιδέα προέκυψε, αρκετά παράξενα, κατά τα τέλη του 2014. Μετά από πολύ κόπο, το boutique μοτέλ έγινε πραγματικότητα τον Ιούλιο του 2016 με πολλές ακόμα αναβαθμίσεις και ανακαινίσεις να έχουν προγραμματιστεί.

Σήμερα, το Amigo Motor Lodge εμφανίζει την τέλεια αλχημεία με την σπαρτιατική ευαισθησία, η οποία επιτρέπει να ξεχωρίζουν οι λεπτομέρειες: ο κέδρος από το δάπεδο μέχρι το ταβάνι, φυτά στον αέρα και το ρετρό μαύρο ψυγείο καλωσορίζει τους επισκέπτες στο λόμπι.

Η αισθητική του Amigo είναι δύσκολο να καθοριστεί. Θα μπορούσε κανείς να το ονομάσει μινιμαλιστικό. Στην πραγματικότητα, όμως, η αισθητική αυτού του boutique μοτέλ βρίσκεται στο συνδυασμό του λειτουργικού και του παιχνιδιάρικου, δημιουργώντας το ιδανικό κλίμα και για τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Άρθρο από το Hotel Design Magazine and Guide Winter 2019!

Διαβάστε εδώ το τεύχος:

https://www.hoteldesign.gr/hotel-design-news/hotel-design-magazine-and-guide-no-24/