Με 19 τουριστικά βραβεία διακρίθηκε ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts το 2015 για τα ξενοδοχειακά του συγκροτήματα σε Θεσσαλονίκη και Σκιάθο από διεθνή τουριστικά websitesόπως είναι το Booking.com, η Expedia, το TripAdvisor και η Trivago.
 image001    

Συγκεκριμένα:

Diamond Suites Thessaloniki

image003

Booking.com – Guest Review Award Winner

Το DiamondSuites βραβεύτηκε από τo Booking.com, λόγω της εξαιρετικής βαθμολογίας από τα σχόλια των επισκεπτών.

Booking.com BestValueforMoney

Ως Best Value for Money ανακηρύχθηκε το Diamond Suites στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τις βαθμολογίες των ταξιδιωτών.

TripadvisorCertificate of  Excellence Award
Το DiamondSuites βραβεύτηκε από το Tripadvisorγια τις υψηλές βαθμολογίες των επισκεπτών.

 

Plaza Hotel Thessaloniki

image005

Booking.com – Best Seller Hotel

Ως Best Seller ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη ανακηρύχθηκε το Plaza Hotel από τον παγκόσμιο κολοσσό Booking.com

Galaxy Design Hotel Thessaloniki

image007

Trivago – TopHotelBestDesign

Το Galaxy Design Hotel βραβεύτηκε ως Top Ξενοδοχείο με το καλύτερο Design στην Κεντρική Μακεδονία από την Trivago, την κορυφαία ιστοσελίδα παγκοσμίως στην αναζήτηση ξενοδοχείων και σύγκρισης τιμών.  

La Piscine Art HotelSkiathos

image009

 

Tripadvisor – Certificate of Excellence Award 2015

Το La Piscine Art Hotel για έκτη συνεχόμενη χρονιά έχει αποσπάσει το βραβείο «Certificate of Excellence» από το Tripadvisor, την κορυφαία ιστοσελίδα ταξιδιωτών παγκοσμίως, όπου αποτυπώνονται οι προσωπικές εμπειρίες και τα σχόλια των επισκεπτών.

Booking.comTopChoice
Topchoice των πελατών,το LaPiscineArtHotel, για τη διαμονή τους στη Χώρα της Σκιάθου.

TUI UK – «Best Accommondation»

Το La Piscine Art Hotel βραβεύεται σε ετήσια βάση εδώ και 11 χρόνια από την TUI UK ως «Best Accommondation» για τις υπηρεσίες του. Έτσι και το 2015 διακρίθηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο της Σκιάθου στην κατηγορία του. 

Τrivago – Top Hotel 2015

Το La Piscine Art Hotel βραβεύτηκε ως Top Hotel Ξενοδοχείο στην Σκιάθο για το 2015 από την Trivago, την κορυφαία ιστοσελίδα παγκοσμίως στην αναζήτηση ξενοδοχείων και σύγκρισης τιμών.

Tripadvisor – Crazy Cow Restaurant Certificate of Excellence Award 2015

Παράλληλα το Crazy Cow Wine Restaurant, το international gourmet restaurant του ξενοδοχείου La Piscine, έχει αποσπάσει το βραβείο «Certificate of Excellence» από το Tripadvisor. Στα highlightsτο κελάρι κρασιών με περισσότερες από 200 διαφορετικές ετικέτες κρασιών.

Vigles Sea View Skiathos

image011

Booking.com – Guest Review Award Winner

Το Vigles Sea View βραβεύτηκε από το Booking.com, λόγω της εξαιρετικής βαθμολογίας από τα σχόλια των πελατών μας στην ιστοσελίδα του.

Booking.com BestValueforMoney

Ως BestValueforMoneyξενοδοχείο, στη Χώρα της Σκιάθου,ανακηρύχθηκε το ViglesSeaViewαπό το διεθνές τουριστικό siteτου Booking.com,σύμφωνα με τις βαθμολογίες των ταξιδιωτών.

Expedia – Best sales

Στις λίστες με τις περισσότερες κρατήσεις total room nights και package room nights βρίσκεται το Vigles Sea View, βραβεύοντας το η Expedia ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία.

Irida Aegean View Skiathos

image013

Booking.com – Award of Excellence

ΤοIridaAegeanView απέσπασε το βραβείο «Award of Excellence»από το Booking.com για τις υψηλές βαθμολογίες από τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Booking.com – BestValueforMoney

Ως Best Value for Money ξενοδοχείο στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου στη Σκιάθο ανακηρύχθηκε το Irida Aegean View σύμφωνα με τις βαθμολογίες των ταξιδιωτών.

Tripadvisor – Certificate of Excellence Award 2015

Το Irida Aegean View έχει αποσπάσει το βραβείο «Certificate of Excellence» για τις υψηλές βαθμολογίες από τους επισκέπτες στο διεθνές τουριστικό website tripadvisor.com

Tomato Hotel Skiathos

image015

ExpediaBestsales

Η Expedia βράβευσε και συμπεριέλαβε το Tomato Hotel στη λίστα του με τα κορυφαία ξενοδοχεία.

Tripadvisor – Certificate of Excellence Award 2015

Το Tomato Hotel απέσπασε τοβραβείο «Certificate of Excellence» για τις υψηλές βαθμολογίες από τους επισκέπτες στο διεθνές τουριστικό website tripadvisor.com

«Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά όλο τον κόσμο για την στήριξη του. Τα βραβεία αυτά είναι η ανταμοιβή μας για όλες τις προσπάθειες που κάνουμε καθημερινά. Στόχος μας είναι πάντα η απόλυτη ικανοποίηση κάθε επισκέπτη. Αυτό θεωρώ ότι είναι και το μυστικό της επιτυχίας μας. Δεσμευόμαστε κάθε χρόνο να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής κ. Θωμάς Κουκουλάκης του Ομίλου PhilianHotels&Resorts.