Ποιος θέλει να ζει διακοπές συνηθισμένες, σε ένα συνηθισμένο ξενοδοχείο; Το νέο αυτό κινητό ξενοδοχείο προέκυψε από ένα συνηθισμένο φορτηγό- τροχόσπιτο.

Ωστόσο το ξενοδοχείο είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό φορτηγό ή ένα απλό τροχόσπιτο. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα ειδικά διαμορφωμένο όχημα ώστε να προσφέρει ένα μοναδικό κατάλυμα στους ξεχωριστούς ταξιδιώτες του.

Το ξενοδοχείο αυτό, έχει υποστεί πολλές μετατροπές ώστε να αναβαθμιστεί και από διώροφο όχημα να μετατραπεί σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο ικανό να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Το κινητό αυτό ξενοδοχείο διαθέτει ένα πρωτοποριακό design και σύστημα που επιτρέπει στους τοίχους του να επεκτείνονται προς τα πάνω και προς τα έξω, όταν το όχημα είναι στάσιμο, ώστε να δημιουργείται περισσότερος χώρος πιο βολικός για τους ενοίκους του.

Στον πρώτο όροφο υπάρχει το καθιστικό, η κουζίνα, ένα κοινόχρηστο μπάνιο με ντους, ενώ στον δεύτερο όροφο υπάρχουν 5 υπνοδωμάτια με κουκέτες. Επιπλέον, το φορτηγό – ξενοδοχείο διαθέτει μεγάλα παράθυρα φωτίζοντας άπλετα το εσωτερικό του , ενώ ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τη θέα, αναλόγως με το πού σταθμεύει, από την μεγάλη βεράντα.

ΠΗΓΗ: