Το Mythos Palace Resort & Spa έλαβε από το TripAdvisor το πιστοποιητικό αριστείας Certificate of Excellence για το 2019 και συμπεριλήφθηκε στο Certificate of Excellence Hall of Fame της ταξιδιωτικής ιστοσελίδας.

Το Certificate of Excellence απονέμεται σε επιχειρήσεις φιλοξενίας που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σε όλο τον κόσμο. Μόνο το 10% του συνόλου των επιχειρήσεων  λαμβάνουν αυτή τη διάκριση, αφού συγκεντρώσουν σταθερά υψηλή βαθμολογία από τους ταξιδιώτες στη διάρκεια του περασμένου έτους.

Το Mythos Palace Resort & Spa έχει λάβει τη συγκεκριμένη διάκριση επί πέντε συναπτά έτη, από το 2015 ως το 2019 και έτσι τιμήθηκε από το TripAdvisor με μια θέση στο  Certificate of Excellence Hall of Fame.

Η διεύθυνση του Mythos Palace Resort & Spa θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φιλοξενούμενους που με τις άριστες αξιολογήσεις τους εξασφάλισαν αυτή τη διάκριση στο resort. Το ξενοδοχείο θα συνεχίσει τις προσπάθειες του να προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας και υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας.