Κορυφαία διάκριση για το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στο διεθνή διαγωνισμό “World Spa Awards”

Το πολυτελές ξενοδοχείο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa ξεχώρισε και φέτος στην ετήσια απονομή του διεθνούς θεσμού βραβείων «World Spa Awards» κατακτώντας για τρίτη συνεχή χρονιά το βραβείο «Greece’s Best Resort Spa».

Το πρόγραμμα βραβείων «World Spa Awards» αναδεικνύει την αριστεία, αποτελώντας ορόσημο στον παγκόσμιο τουρισμό ευεξίας. Η διάκριση αυτή τοποθετεί το Santo Maris Oia Luxury Suits & Spa ανάμεσα στα κορυφαία ελληνικά ξενοδοχεία, ενώ ταυτόχρονα αναγνωρίζεται για τη καινοτόμο φιλοσοφία ευεξίας, τις εμπνευσμένες από τοπικά στοιχεία υπηρεσίες του, αλλά και την υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση, η οποία συνδυάζεται με μία αυθεντική και εξατομικευμένη εμπειρία για κάθε επισκέπτη, καθιστώντας το «Anassa Spa» τον ιδανικό προορισμό για μία εμπειρία ολιστικής χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Η 5η τελετή απονομής των ετήσιων “World Spa Awards” πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 21η Οκτωβρίου στο Armani Hotel Dubai. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, κ. Ανδρέας Μεταξάς δήλωσε σχετικά: «Η πολύ σημαντική αυτή διάκριση αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή και χαρά. Το συγκεκριμένο βραβείο αντανακλά τη δέσμευση του Ομίλου απέναντι στους επισκέπτες του να αναβαθμίζει και να εξελίσσει συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρονται στις ξενοδοχειακές μονάδες του. Η συνεχής αύξηση των προσδοκιών των πελατών μας, είναι για εμάς πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Η συγκεκριμένη βράβευση αποτελεί την αναγνώριση των προσπαθειών μας σε διεθνές επίπεδο. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε διαρκώς στον ελληνικό τουρισμό ευεξίας, ικανοποιώντας τις επιθυμίες των επισκεπτών μας, μέσω των άριστων και καινοτόμων υπηρεσιών που προσφέρονται στα ξενοδοχεία του Ομίλου».

Επιπροσθέτως, το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa έχει διακριθεί και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, λαμβάνοντας τον τίτλο “Europe’s Best Resort Spa” για το 2018.