Το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο της Σαντορίνης, προχώρησε στην ανανέωση της εταιρικής του ταυτότητας, αναδεικνύοντας τη φιλοσοφία και την υπόσχεση του για προσωποποιημένη, αυθεντική φιλοξενία, σε ένα περιβάλλον πολυτέλειας και καινοτόμων υπηρεσιών.

Η νέα ταυτότητα του Santo Maris Oia, αντικατοπτρίζει το concept του ξενοδοχείου που στηρίζεται στις αρχές και στις αξίες της Αυθεντικότητας, της Δημιουργικότητας και της Βιωσιμότητας και την πεποίθηση ότι η αληθινή πολυτέλεια κρύβεται στο συναίσθημα που βιώνει ο επισκέπτης. Προσφέροντας απλόχερη φιλοξενία σε ένα πολυτελές περιβάλλον, όπου η προσωπική επαφή, η ικανοποίηση των ξεχωριστών αναγκών του κάθε επισκέπτη, μαζί με τη χαλαρότητα και την αυθεντικότητα, είναι παρούσες καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του, το Santo Maris Oia μετατρέπει τις στιγμές, σε μοναδικές αναμνήσεις για τους επισκέπτες του.

Το νέο λογότυπο, μέσω των χρωμάτων που έχουν επιλεχθεί -χάλκινο, μπλε και ανοιχτό γκρι- αναδεικνύει την πολυτέλεια, ενώ η ειδικά σχεδιασμένη γραμματοσειρά, αποδίδει την αίσθηση της προσωπικής υπογραφής του ξενοδοχείου και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που παρέχει.

Επιπλέον, η νέα εταιρική υπογραφή  «Your Own Island» – αποτελεί πρόσκληση και ταυτόχρονα υπόσχεση, καθώς προσκαλεί τον επισκέπτη να νιώσει τη Σαντορίνη ως τηπροσωπική «νήσο ηρεμίας» του και το ξενοδοχείο ως το προσωπικό του καταφύγιο, ενώ οι εργαζόμενοι του Santo Maris, κάνουν αυτήν την υπόσχεση πράξη.

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά, κ. Ανδρέας Μεταξάς, με αφορμή τη νέα εταιρική ταυτότητα του Santo Maris δήλωσε σχετικά: «Με μία μοναδική κουλτούρα φιλοξενίας στη Σαντορίνη, κατορθώσαμε από τα πρώτα τρία μόλις χρόνια λειτουργίας του, το Santo Maris Oia να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία που επιλέγουν οι ταξιδιώτες πολυτελείας.

Η ανανέωση της εταιρικής ταυτότητας του Santo Maris Oia, φιλοδοξεί να απαντήσει στις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες του ταξιδιώτη πολυτελείας, αλλά και στην εξέλιξη του ίδιου του όρου της πολυτέλειας, καθώς δίνει έμφαση στις προσωποποιημένες και αυθεντικές εμπειρίες. Και αυτή είναι η φιλοσοφία που υπηρετεί, με αδιαπραγμάτευτη  δέσμευση, το ξενοδοχείο μας.

Με σεβασμό στο Περιβάλλον και την τοπική κοινωνία, έχοντας πάντα τον Άνθρωπο στο επίκεντρο όλων των προσπαθειών μας, στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξάπροσφέρουμε εγκάρδια υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας, μπολιασμένες με την ιδιαίτερη ιστορία και κουλτούρα του μοναδικού νησιού της Σαντορίνης. Στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά στη Σαντορίνη, επιδιώκουμε να συμβάλλουμε ακόμη περισσότερο στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας και στην προσέλκυση επισκεπτών υψηλού εισοδήματος, καθώς είναι οι δύο κορυφαίες στρατηγικές προτεραιότητες  για τον ελληνικό τουρισμό τα επόμενα χρόνια. ».

Τη διαμόρφωση της νέας εταιρικής ταυτότητας ανέλαβε η με επιτυχή και μακρόχρονη πορεία στο χώρο του branding «Milk».

NEO ΒΙΝΤΕΟ

Με σκοπό την ανάδειξη της εμπειρίας που στοχεύει να προσφέρει το Santo Maris Oiaστον επισκέπτη, δημιουργήθηκε βίντεο με θέμα τη μοναδικότητα της κάθε μίας στιγμής – «Seize the moment – Άδραξε τη στιγμή». Πρωταγωνιστής του βίντεο, ένας άνδρας, του οποίου η σκέψη μας μιλάει για το πόσο σημαντικό ρόλο έχει η κάθε στιγμή στη ζωή μας. Πόσο μεγάλη αξία έχει να είσαι παρών, να γεύεσαι, να ανακαλύπτεις, να εκπλήσσεσαι, να μαθαίνεις, να αισθάνεσαι, να αφήνεσαι κάθε φορά σε μια νέα εμπειρία.