Το Golden Age Hotel of Athens, γιόρτασε με ένα λαμπερό πάρτι,

την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, την ανακαίνιση του Ξενοδοχείου

αριστερά προς τα δεξιά: Χρήστος Τσάφος – F&B Controll Βίκυ Λιάκου – Director of Sales & Marketing Μαρίτα Γιαμά-Τσάφου – Πρόεδρος Μενέλαος Γιαμάς – Αντιπρόεδρος

Τα πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια urban chic και οι Σουίτες,  επιπλωμένα και διακοσμημένα με έργα, κάτω από την Αρχιτεκτονική μελέτη της Διοίκησης σε συνεργασία με την Κατασκευαστική Εταιρεία Φως Εφαρμογές, υπόσχονται να καλύψουν απόλυτα ικανοποιητικά κάθε ανάγκη και επιθυμία ακόμα και του πλέον απαιτητικού ταξιδιώτη.

Τα δάπεδα όλων των δωματίων επιστρώθηκαν με νέο τύπου δρύινο πάτωμα, για καλύτερη αισθητική και υγιεινή, ενώ στα δάπεδα και στους τοίχους των λουτρών τοποθετήθηκαν πλάκες γρανίτη Kerlite.  Οι γκρι–μπεζ αποχρώσεις συνδιαλέγονται με ξύλινες επενδύσεις υψηλής ποιότητας καπλαμά Ιταλίας, δημιουργώντας μια αίσθηση ζεστασιάς στο χώρο και ιδανικό συνδυασμό με τα έπιπλα που προσεκτικά επιλέξαμε.

Διπλά τζάμια στα παράθυρα εξασφαλίζουν προστασία από εξωτερικούς θορύβους, ενώ  όλες οι πόρτες εισόδου δωματίων, φέρουν 30 λεπτά προστασία από φωτιά και εξαιρετική ηχομόνωση από τον Ολλανδικό κολοσσό Berkvens.  Ειδική μέριμνα δόθηκε στην ηχομόνωση μεταξύ των δωματίων με τη χρήση κατάλληλης γυψοσανίδας Resilent.

Νέο σύστημα κεντρικού κλιματισμού από την παγκόσμια φήμης εταιρεία Αμερικής Trane, που προσφέρει τη δυνατότητα ανεξάρτητου ελέγχου στα δωμάτια που ρυθμίζεται σύμφωνα με την ανάγκη του εκάστοτε πελάτη.

Κρεβάτια και στρώματα Hypnos, βραβευμένα από τη Βασίλισσα της Μεγ. Βρετανίας,  παροχές για παρασκευή καφέ και τσάι καλύπτουν κάθε ανάγκη, χρηματοθυρίδα (Μέγεθος Laptop),  Mini ψυγείο, 32” LED Smart TV, Music Radio via TV, DirectDial Telephone and voice mail, λινά, αξεσουάρ ύπνου, πετσέτες και μπουρνούζια με τη σφραγίδα και φροντίδα της Coco-mat (100% βαμβάκι),  λιτή αισθητική μπάνιου, με εγκατάσταση τεχνητής βροχής στην ντουζιέρα, προϊόντα μπάνιου της Zealots,  παντόφλες, στεγνωτήρας μαλλιών, μεγεθυντικός καθρέφτης & ανιχνευτής καπνού.  Εγκαταστάθηκαν θυρίδες USB, δίπλα ακριβώς από το κρεβάτι για να καλύψουμε τη δυνατότητα σύνδεσης οποιασδήποτε συσκευής (smartphone, tablet, laptop κ.λπ.).

Σε όλο το κτίριο, τοποθετήθηκαν

  • Νέα δίκτυα σωληνώσεων Rehau
  • Νέες καλωδιώσεις
  • Νέα δίκτυα Wifi με access point τελευταίας τεχνολογίας
  • Νέο σύστημα πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας Siemens με θωρακισμένη καλωδίωση

Oι ταπετσαρίες διαφορετικών υφών σε επιλεγμένους τοίχους κοινόχρηστων χώρων,  αναδεικνύουν τη λιτή μορφολογία του χώρου, δημιουργώντας ταυτόχρονα αστική-κομψή ατμόσφαιρα.

Τέλος πλήρως ανακαινισμένοι είναι και

  • Οι 4 αίθουσες Συνεδρίων μας με νέα οπτικοακουστικά συστήματα από το Φίλιππο Νάκα, και μηχανολογικό εξοπλισμό για την εξοικονόμηση ενέργειας.
  • To ala carte εστιατόριο Moments καθώς και ο χώρος πρωινών
  • To Golden Bar
  • Το γυμναστήριο που προσφέρεται δωρεάν για χρήση στους πελάτες μας,
  • Καινούρια καμπίνα σάουνα  &
  • Η αίθουσα  spa για τις επιλογές ευεξίας των πελατών μας, από τη συνεργαζόμενη εταιρεία aegeo

Την ηλεκτρομηχανολογική μελέτη της ανακαίνισης & φωτισμού, ανέλαβε με εντυπωσιακή αρτιότητα η Κατασκευαστική Εταιρεία Φως Εφαρμογές αποκλειστικά για το Golden Age Hotel.