Έμπρακτη στήριξη 15 φορέων προσφέροντας τρόφιμα, είδη ιματισμού αλλά και ηλεκτρικές συσκευές

 Με επίκεντρο τον Άνθρωπο και την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών εντός των οποίων λειτουργεί, το Creta Maris BeachResort στήριξε έμπρακτα 15 φορείς της Κρήτης, προσφέροντας τρόφιμα, καπάκια, είδη ιματισμού, ηλεκτρικές συσκευές & ανελκυστήρες για ΑμεΑ.

Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο:

–       Κάλυψε τα έξοδα αγοράς εξοπλισμού αναψυκτηρίου και δύο ανελκυστήρων για ΑμεΑ της μονής Παναγίας Γκουβερνιώτισσας.

–       Φιλοξένησε κουμπαρά για την ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με συνεισφορά των επισκεπτών αλλά και του προσωπικού του ξενοδοχείου, τον οποίο και παρέδωσε στο τέλος της καλοκαιρινής περιόδου.

–       Συνέλεξε και παρέδωσε, στο τέλος της καλοκαιρινής περιόδου καπάκια, με σκοπό την αγορά αναπηρικών καροτσιών στο Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή».

–       Δώρισε 1.653 είδη ιματισμού, καθώς και ηλεκτρικές συσκευές σε 12 συνολικά φορείς/οργανώσεις: Ιερά Μονή Παλιανής Βενεράτου, Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Χερσονήσου, Κέντρο Αστέγων του Δήμου Ηρακλείου, Αναπτυξιακή Ηρακλείου (στο πλαίσιο έργου με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για την προσωρινή στέγαση προσφύγων), Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Παιδείας (ΟΚΑΠ) Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας, Κατάστημα Κράτησης Νεάπολης, Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, Γενικό Νοσοκομείο Ηράκλειου Βενιζέλειο Πανάνειο, 28ο-57ο Δημοτικά Σχολεία Ηρακλείου, Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Ζεστή Αγκαλιά», καθώς και Ξενώνας Φιλοξενίας Ηλικιωμένων «Φροντίδα – Hjem».

–       Στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας Χριστουγεννιάτικης δωρεάς του, παρέδωσε 3.394,5 κιλά τροφίμων στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», αλλά και στο τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Χερσονήσου.

Ο κος Νίκος Βλασιάδης, Γενικός Διευθυντής του Creta Maris Beach Resort, δήλωσε σχετικά:

«Στο Creta Maris Beach Resort και στα ξενοδοχεία του Ομίλου Μεταξά, θεμέλιος λίθος της φιλοσοφίας μας είναι ο Άνθρωπος. Η συμβολή στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, η επένδυση στην ευημερία των τοπικών κοινωνιών αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας και αυτό ακριβώς κάνουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου, που συνέβαλαν στην υλοποίηση όλων των κοινωνικών δράσεών μας, δεσμευόμενος  προσωπικά, πως θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να χαρίζουμε χαμόγελα σε όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη!»