Το Canaves Oia Luxury Resorts έχει την τιμή να έχει λάβει δύο μεγάλα βραβεία στο Travel + Leisure’s Best Awards 2020. Η νεότερη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων Canaves Oia, Canaves Oia Epitome, ονομάστηκε το # 1 θέρετρο στην Ευρώπη και το # 1 θέρετρο στην Ελλάδα.

Φέτος, το Travel + Leisure γιορτάζει 25 χρόνια βραβεύσεων ταξιδιών και ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο, ο διακεκριμένος οργανισμός καλεί τους αναγνώστες να ψηφίσουν στα πολυπόθητα Παγκόσμια Βραβεία του, αναγνωρίζοντας τα καλύτερα ξενοδοχεία σε κατηγορίες, από θέρετρα έως σπα προορισμού έως πολλά άλλα.

Τα Travel + Leisure έχουν τιμήσει με αυτές τις κύριες τιμές το Canaves Oia Epitome για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ακόμη και μετά από μια δύσκολη περίοδο για την τουριστική βιομηχανία σε όλο τον κόσμο. Εκτός από αυτά τα βραβεία, το Epitome χαρακτηρίστηκε το 7ο καλύτερο ξενοδοχείο στον πλανήτη και το Canaves Oia Boutique Hotel κατατάχθηκε στο # 76 στον κόσμο.

Και οι 24 σουίτες και βίλες του βραβευμένου Canaves Oia Epitome αποτελούν μια συνέργεια ευρύχωρων καταλυμάτων με ασυμβίβαστη ποιότητα και εξυπηρέτηση. Κάθε πολυτελής βίλα στο Epitome είναι εξοπλισμένη με ιδιωτική ή μικρή πισίνα, καθώς και εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Ενώ οι απέραντες εξωτερικές εκτάσεις, οι γήινοι εσωτερικοί χώροι και μια περίπλοκη αισθητική ορίζουν την εμπειρία του επιτομή, η οποία έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε πλήρως καθώς η ομορφιά του κόλπου του Αμμούδι διαπερνά και χαλαρώνει τις αισθήσεις σας.

Αυτά τα αξιόλογα βραβεία αναδεικνύουν τόσο τη θαυμάσια επιτυχία του Epitome κατά τη διάρκεια του τρίτου έτους όσο και τις πολλές μαγικές ιδιότητες του ξενοδοχείου που θα ανοίξουν το δρόμο για ένα ακόμη πιο λαμπρό μέλλον.