Το Cactus Royal αναγνωρίστηκε μεταξύ των καλύτερων στην Ελλάδα, χάρη στις Εξαιρετικές Κριτικές και Αξιολογήσεις Επισκεπτών.

Το Cactus Royal Spa & Resort έχει αναγνωριστεί από το Tripadvisor ως το 2023 Travelers Choice Best of the Best για το All Inclusive Hotel, με κατάταξη 5 στα 10. Τα βραβεία τιμούν τους αγαπημένους προορισμούς των ταξιδιωτών, ξενοδοχεία, εστιατόρια, πράγματα που πρέπει να κάνετε και πέρα από αυτό, με βάση τις κριτικές και τις απόψεις που συλλέχθηκαν από ταξιδιώτες και εστιατόρια σε όλο τον κόσμο στο Tripadvisor για μια περίοδο 12 μηνών.

Οι νικητές των βραβείων Best of the Best συγκαταλέγονται στο κορυφαίο 1% των καταχωρίσεων στο Tripadvisor, ξεχωρίζοντας τους ως τα αγαπημένα των ταξιδιωτών για το 2023.

«Συγχαρητήρια στους νικητές του Tripadvisor Travelers’ Choice Best of the Best 2023», δήλωσε ο John Boris, Chief Growth Officer στο Tripadvisor. «Η αναζωπύρωση των ταξιδιών που είδαμε τον περασμένο χρόνο ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τον ανταγωνισμό. Η κατάταξη μεταξύ των Καλύτερων των Καλύτερων δείχνει ότι προσφέρατε υποδειγματικές εμπειρίες σε αυτούς που έχουν μεγαλύτερη σημασία: τους καλεσμένους σας. Με τις μεταβαλλόμενες προσδοκίες, τις συνεχείς ελλείψεις εργατικού δυναμικού και το αυξανόμενο κόστος, αυτό δεν είναι εύκολο κατόρθωμα και εντυπωσιάζομαι συνεχώς με την ανθεκτικότητα και την ικανότητα προσαρμογής του κλάδου της φιλοξενίας. Μπράβο για άλλη μια επιτυχημένη χρονιά!»

Δείτε όλες τις κριτικές και ανακαλύψτε περισσότερα για το Cactus Royal Spa & Resort εδώ