Η TUI, ο μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός του κόσμου, σε μια ωραία τελετή στο ξενοδοχείο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη, βράβευσε τα ξενοδοχεία, που σύμφωνα με την γνώμη των πελατών του, συγκέντρωσαν την μεγαλύτερη βαθμολογία για την κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών που παρέχουν, την απαράμιλλη παραδοσιακή φιλοξενία, το άριστο φαγητό, και την μέγιστη ασφάλεια αποτελώντας την καλύτερη διαφήμιση για το τουριστικό προϊόν του τόπου μας.

Ως ένα από τα καλυτέρα ξενοδοχεία του κόσμου, βραβεύτηκε και το ATLANTIS BEACH HOTEL & SPA που ανήκει στην εταιρεία Λαγουδακη Ακτη ΑΕ και συγκαταλέγεται πια στην παγκόσμια ελίτ.

Κτισμένο το 1990 πάνω στη μαγευτικήπαραλία του Ρεθύμνου από τον Στρατηγό Δήμο Λαγουδάκη και τη σύζυγο του Μαρία Πηγουνακη,κ όρη του Εμμανουήλ Πηγουνακη ο οποίοςήταν από τους πρώτους ξενοδόχους του Ρεθύμνου (Ξενοδοχείο ΔΙΕΘΝΕΣ στην πλατεία 4ωνΜαρτύρων από την δεκαετία του 1930), συμβάλει για 27 συνεχή χρόνια στην τουριστική ανάπτυξη, την τοπική οικονομία και στις θέσεις απασχόλησης του τόπου μας.

Οι προσπάθειες της διοίκησης και του προσωπικού του Atlantis beach θα συνεχιστούν, ώστε καινούριες διεθνείς διακρίσεις να έρθουν στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Κρήτη και στο Ρέθυμνο.