Το φετινό γιορτινό μενού σε εστιατόρια με 3 αστέρια Michelin!
Τα Χριστούγεννα είναι πιο κοντά από ποτέ και οι πελάτες έχουν ήδη αρχίσει να βγαίνουν, να περνούν καλά, και να διασκεδάζουν, είτε σε καφετέριες, είτε σε εστιατόρια, ειδικά εάν είναι βραβευμένα με αστέρια Michelin. Είναι μια χλιδή που ο καθένας επιδιώκει μέσα στις γιορτές.
Έχοντας κατά νου αυτήν την επιθυμία, πολλά είναι τα εστιατόρια βραβευμένα με 3 αστέρια Michelin που έσπευσαν να ανακοινώσουν τα γιορτινά πιάτα τους, που εντυπωσιάζει.
Quince, Σαν Φρανσίσκο
Το μενού
- «Καρμπονάρα» με μαύρη πολύτιμη τρούφα, με καπνιστό αυγό, λάχανο Μιλάνου, πεκορίνο
- Ψητή χήνα με κόκκινο λάχανο, μαγειρεμένη σε λίπος χήνας και μανιτάριαΤιμή: 335 ευρώ το άτομο
La Pergola, Ρώμη
Το μενού
- Βουβαλίσιο κρέας με καπνιστή ρικόττα από βουβαλίσιο γάλα
- Καλαμάρι φιλέτο με γαρίδες
- Τορτελίνια γεμιστά με κόκκορα και πουρέ κολοκύθας
- Γλώσσα με σπανάκι και μαύρη τρούφα
- Στήθος πάπιας με μαύρο λαγόχορτο και φουντούκιαΤιμή: 561 ευρώ το άτομο
Le Cinq, Παρίσι
Το μενού
- Καραβίδες με χαβιάρι
- Στρείδια
- Άγριο καλκάνι με μαύρα διαμάντια
- Κόκορας γεμιστός με κάστανα και πάστρα τρούφαςΤιμή: 604 ευρώ το άτομο
The Restaurant at Meadowood, Νάπα Βάλεϊ
Το μενού
- Καπνιστό σκουμπρί με χαβιάρι από σπόρους μπάμιας
- Ψητό συκώτι με μπιζέλια και ψωμί γάλακτος
- Ψωμί με μυρωδικά, βούτυρο από φύκια
- ΜότσιΤιμή: 500 ευρώ το άτομο
Le Bernardin, Νέα Υόρκη
Το μενού
- Χτένι, αχινός, πράσινο μήλο
- Καραβίδες με φουά γκρα
- πάστα τρούφας με καβούρι και χτένια
- Αγγελόψαρο με πουρέ μανιταριών
- Γλώσσα με φασόλια και τσιπς πατάτας
- Ελάφι με μουσλίν λαγόχορτου
- Κυδώνια με τραγανή κινόα και παγωτό από κατσικίσιο γάλαΤιμή: 270 ευρώ το άτομο
ΠΗΓΗ: