Με αισιοδοξία υποδέχεται τη νέα καλοκαιρινή σεζόν το πολυτελές beachfront resort ELIVI SKIATHOS, που θα καλωσορίσει τους πρώτους του επισκέπτες από τις 28 Μαΐου 2021, όντας πλήρως ευθυγραμμισμένο με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, και με ανανεωμένες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις.

Το παραθαλάσσιο θέρετρο 5* που βρίσκεται στη φημισμένη περιοχή των «Κουκουναριών» Σκιάθου, προσφέρει εύκολη πρόσβαση ακτοπλοϊκά ή αεροπορικά. Τα τρία συγκροτήματα Elivi Xenia Hotel, Elivi Grace Suites και Elivi Nest Villas & Suites υπόσχονται ιδιωτικότητα, ασφάλεια, άνεση και  πολυτέλεια, συνθέτοντας μια ανατρεπτική εμπειρία ελληνικής φιλοξενίας.

Το ELIVI SKIATHOS προσφέρει στους φιλοξενούμενούς του και σε εξωτερικούς επισκέπτες άμεση πρόσβαση σε τέσσερις αμμώδεις παραλίες μοναδικής ομορφιάς (Κουκουναριές, Αμπελάκια, Μεγάλη και Μικρή Μπανάνα), όλες οργανωμένες με μπαρ και ευχάριστη μουσική, πάντα με σεβασμό στον επισκέπτη.

Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του το καθιστά πλήρως εναρμονισμένο με το πλούσιο φυσικό περιβάλλον της περιοχής, ενώ οι δύο ευρύχωρες πισίνες του συμπληρώνουν αρμονικά το τοπίο και προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης για όλες τις ώρες της ημέρας σε μικρούς και μεγάλους.

Η ποικιλία γαστρονομικών επιλογών στα τέσσερα θεματικά εστιατόρια του ξενοδοχείου που θεωρούνται από τα καλύτερα στο νησί, απογειώνει την εμπειρία των πελατών. Φιλοξενούμενοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και εξωτερικοί επισκέπτες, θα γευθούν πλούσιες παραδοσιακές και γκουρμέ γεύσεις με αγνά υλικά από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και την Άπω Ανατολή, τις οποίες έχει επιμεληθεί ο έμπειρος Executive Chef, Μάνθος Ματθαίου.