Σε μια πολυτελή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο μεγαλοπρεπές Château de Ferrières στην κεντρική Γαλλία, τα βραβεία Prix Villégiature απένειμαν στο OUT OF THE BLUE, Capsis Elite Resort το τίτλο “Best Spa Resort in Europe”. Η βραδιά που μας προσέφεραν τα Prix Villégiature ήταν φαντασμαγορική, καθώς και μια εξαιρετική ευκαιρία για δικτύωση αφού οι εκπληκτικές αίθουσες του κάστρου ήταν γεμάτες με μέλη της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, στελέχη του κόσμου της μόδας και εκπροσώπους χωρών.

Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός και οι απαιτήσεις των Prix Villégiature ήταν εμφανέστατα αυστηρές, περιλαμβάνοντας λεπτομερή ερωτηματολόγια για τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε καθώς και διεξοδική έρευνα από τους δημοσιογράφους / μέλη της κριτικής επιτροπής που επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο μας. Ήταν τιμή μας να είμαστε υποψήφιοι και η βράβευση μας ως το Best Spa Resort στην Ευρώπη είναι μια
εξαιρετική διάκριση.

Η βράβευση αυτή από την ξεχωριστή αυτή διοργάνωση είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς, καθώς αναγνωρίζει τη προσπάθεια μας για παροχή εξαιρετικών και καινοτόμων εγκαταστάσεων και υπηρεσιών πολυτελείας στους επισκέπτες μας. Αυτά τα βραβεία έχουν διεθνή φήμη στο χώρο του τουρισμού, και ξεκάθαρα οδηγούν σε αυξημένη διεθνή αναγνώριση.

Το «Everlasting Euphoria» προσφέρει ολιστικές και πολυτελείς θεραπείες χαλάρωσης και αντιγήρανσης σε ένα γαλήνιο περιβάλλον κοντά στη θάλασσα. Οδηγούμενοι από τη στενή μας σχέση με τη φύση, παρέχουμε θεραπείες βασισμένες σε παραδοσιακές τεχνικές κάνοντας χρήση Κρητικών βοτάνων και ελαίων, ενώ οι φιλοξενούμενοι μας έχουν τη δυνατότητα να κάνουν θεραπείες όχι μόνο στο σπα αλλά και σε πολλούς υπαίθριους χώρους του ξενοδοχείου όπως ιδιωτικοί κήποι, ιδιωτικοί κολπίσκοι πάνω στο νερό, σκιασμένα deck, κλπ. Μια εξειδικευμένη ομάδα τρέχει τα προγράμματα διατροφής και αποτοξίνωσης μας και παρέχει διατροφική συμβουλευτική, ενώ προσφέρουμε επίσης ένα day-spa στην παραλία μας που παρέχει pop-in θεραπείες που επικεντρώνονται στην φροντίδα του δέρματος μετά τον ήλιο καθώς και μασάζ.

Έχουμε πάντα τη προσοχή μας στραμμένη σε νέες θεραπείες και υπηρεσίες, και εξερευνούμε διαρκώς τις τελευταίες καινοτομίες και τάσεις στο τομέα του wellness. Παρέχουμε μη επεμβατικές αντιγηραντικές θεραπείες, εξοπλισμένοι με τα τελευταία μηχανήματα του 2018: το Hironic Doublo S είναι μια ολοκληρωμένη λύση για face lifting & body contouring, ενώ το Verju της Erchonia είναι ένα body contouring λέιζερ που παρέχει ταχύτερα και πιο ανώδυνα αποτελέσματα. Το MiCool της Hironic παρέχει μη επεμβατικές θεραπείες λιπόλυσης με χρήση Cryolipolysis, ενώ το Aquaglo της Sykor είναι μια θεραπεία απολέπισης και βαθύ καθαρισμού πόρων.
Η γκάμα του spa μας περιλαμβάνει προγράμματα διατροφής και ευεξίας, όπως το πρόγραμμα διατροφής για παιδιά και εφήβους, τα προγράμματα γιόγκα και βιολογικής διατροφής και το βραβευμένο Detox5+TM. Το Detox5+™ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος αποτοξίνωσης που αποτελείται από θεραπείες υψηλής τεχνολογίας και το μοναδικό πρόγραμμα διατροφής iMED™, φέρνοντας το σώμα σε αρμονία με τη φύση. iMEDTM σημαίνει “έξυπνη μεσογειακή αποτοξίνωση” και είναι μια επιστημονική προσέγγιση στη διατροφή, με οργανικά γεύματα που βασίζονται σε τοπικές κρητικές συνταγές, με προϊόντα είτε δικής μας καλλιέργειας είτε από τη τοπική αγορά. Οι θεραπείες και τα προγράμματα μας σχεδιάζονται γύρω από τις διακοπές των επισκεπτών μας, με σκοπό την ελάχιστη απασχόληση από τις δραστηριότητες και τον ελεύθερο χρόνο τους. Με αυτόν τον τρόπο, οι επισκέπτες μπορούν να οργανώσουν τις διακοπές τους με οικογένεια και φίλους, ενώ παράλληλα θα απολαμβάνουν εξαιρετικές wellness υπηρεσίες πολυτελείας.

Η προσθήκη του τίτλου “Best Spa Resort in Europe” στη συλλογή βραβείων μας για το 2018 εδραιώνει ακόμα περισσότερο την ισχυρή θέση που κατέχουμε στο τομέα της φιλοξενίας και της ευεξίας, και μας επιτρέπει να γιορτάσουμε την επέτειο των 40 χρόνων του ξενοδοχείου έπειτα από μια καταπληκτική σεζόν με τη τεράστια χαρά που μας έδωσαν αυτά τα βραβεία, καθώς αναδεικνύουν την εξαιρετική μας φιλοξενία και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.