Σε μια πολυτελή τελετή απονομής που διοργανώθηκε για άλλη μια φορά στο μαγευτικό Château de Ferrières στην κεντρική Γαλλία, τα Prix Villégiature 2019 απένειμαν στο OUT OF THE BLUE, Capsis Elite Resort το τίτλο «Best Hotel for Children in Europe».

Capsis

Η φανταστική βραδιά των βραβείων ήταν γεμάτη με συζητήσεις για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο της φιλοξενίας, καθώς και γνωριμίες και επανασυνδέσεις μεταξύ συναδέλφων από όλο το κόσμο. Η εκδήλωση συνοδεύτηκε από εξαιρετικό γεύμα που προετοιμάστηκε από τον partner των βραβείων Château de Ferrières με την υποστήριξη του Maison de Champagne Ruinart.

Είναι μεγάλη τιμή η βράβευση ως το καλύτερο ξενοδοχείο για παιδιά στην Ευρώπη καθώς αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση του πόσο σημαντικοί θεωρούνται για το ξενοδοχείο οι νεαροί επισκέπτες του, και αναγνωρίζεται άλλη μια φορά η συνεχής προσπάθεια της ομάδας να παρέχει συναρπαστικές εμπειρίες και καινοτόμες δραστηριότητες.

Από το Minoan Amusement Club, τα escape rooms, την υπαίθρια παιδική χαρά περιπέτειας και το paradise waterland για παιδιά, η δέσμευση του ξενοδοχείου να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό περιβάλλον για τα παιδιά είναι εμφανής.

Το μοναδικό Capsis Minoan Amusement Club τεσσάρων στρεμμάτων προσφέρει παιχνίδια και δραστηριότητες με βάση τους ελληνικούς μύθους και είναι εμπνευσμένο από τα μινωικά αξιοθέατα των Μαλίων, της Φαιστού και της Κνωσού. Εισάγει παιδιά στον κόσμο της Ελληνικής Μυθολογίας, συνδυάζοντας τη διασκέδαση και την εκπαίδευση με διαδραστικά παιχνίδια.

Μερικές από τις διαθέσιμες δραστηριότητες στο Club είναι κεραμικά, επιτραπέζια παιχνίδια γίγας, χειροτεχνίες, κατασκευές με ανακυκλωμένα υλικά, παιχνίδια με θέμα τους δεινόσαυρους, τη σειρά “Μικροί Εξερευνητές” και μια γωνιά παιχνιδιών ρόλων. Είναι ιδανικό για παιδιά ηλικίας 4-11 ετών και είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά. Το Club είναι επίσης εξοπλισμένο με βρεφονηπιακές εγκαταστάσεις που με εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό.

Το Teenagers’ Club στοχεύει να κοινωνικοποιήσει τα παιδιά και να τους βοηθήσει να δημιουργήσουν νέες φιλίες από όλο τον κόσμο και να απολαύσουν συναρπαστικές δραστηριότητες. Αυτές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: κυνήγι θησαυρών, κατασκήνωση, συναρπαστικά escape rooms, που παρέχουν πολλές ευκαιρίες να εξελίξουν τη φαντασία τους, τη δημιουργική σκέψη και τη κοινωνικότητα τους.