Κατά τη διάρκεια μιας όμορφης τελετής στην ειδυλλιακή Λίμνη Βουλιαγμένης, τα διεθνή βραβεία 2019 Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards (SSLHLA), γνωστά και ως “Oscars of Luxury”, βράβευσαν τις φετινές σπουδαιότερες εταιρείες και υπηρεσίες της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.

Το OUT OF THE BLUE, το Capsis Elite Resort τιμήθηκε δύο φορές στην ίδια νύχτα: Το ξενοδοχείο κέρδισε για τρίτη συνεχόμενη φορά το Signum Virtutis για τη κατηγορία Seven Star Best Hotel & Resort στην Ελλάδα, ενώ παρέλαβε επίσης το βραβείο Seven Stars Wedding Resort, μια μεγάλη διεθνής αναγνώριση της αφοσίωσης της εταιρείας στη προσφορά υψηλότατου επιπέδου φιλοξενίας και αποκλειστικών υπηρεσιών.

Φέτος τα βραβεία φιλοξενήθηκαν στη μοναδική λίμνη Βουλιαγμένης, όπου οι παρευρισκόμενοι συναντήθηκαν κάτω από το επιβλητικό βραχώδες ανάγλυφο της λίμνης από νωρίς το βράδυ, για να γνωριστούν και να δικτυωθούν. Τη δεξίωση κοκτέιλ ακολούθησε το gala δείπνο με εξαιρετικά απολαυστικά πιάτα, κατά τη διάρκεια του οποίου παρουσιάστηκαν τα βραβεία και η ψυχαγωγία της βραδιάς. Καλεσμένοι από περισσότερες από 30 διαφορετικές χώρες έφθασαν για να λάβουν τα βραβεία τους, με ηγέτες του τομέα του τουρισμού και πολυάριθμους VIP ανάμεσα στους συμμετέχοντες.