Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το ξενοδοχείο μας Out of the Blue Capsis Elite Resort βραβεύτηκε  ως το ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ (BEST HOTEL & RESORT IN GREECE) από τον διεθνή διαγωνισμό  2017 Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards .

Είναι μια σημαντική αναγνώριση των ενέργειων μας, στο να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στους επισκέπτες μας κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο ξενοδοχείο μας. Η φιλοσοφία μας  βασίζεται πάντα στην μοναδικότητα του κάθε επισκέπτη μας, στην ασφάλεια του, στην εξυπηρέτηση του, στην άνεση του και πάνω από όλα στο αίσθημα ευχαρίστησης και απόλαυσης που νιώθει κοντά μας.

“Είμαστε υπερήφανοι που κερδίσαμε το βραβείο 7-stars award” δήλωσε η πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του OUT OF THE BLUE, Capsis Elite Resort,  κυρία Ντια Καψή. “Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους πίστεψαν σε εμάς, όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους και φυσικά όλους τους εργαζόμενους, την ομάδα μας για την συνεχή στήριξη, σκληρή δουλειά, πίστη και αφοσίωση στο όραμα της εταιρείας. Αυτό το βραβείο σηματοδοτεί την αρχή νέων φιλοδοξιών και στόχων ώστε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι και να επιτύχουμε ακόμη περισσότερα στον κόσμο του Ελληνικού Τουρισμού! ”

Τα διεθνή βραβεία Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards αποσκοπούν στην αναγνώριση των καλύτερων στο χώρο του τουρισμού με το ανώτατο βραβείο το Signum Virtutis, το οποίο έρχεται να επαληθεύσει ότι οι παραλήπτες του είναι πραγματικά οι καλύτεροι στον τουριστικό κλάδο.

Διοργανώνονται για 5η συνεχή χρονιά και φέτος διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Εκάλη Club, το οποίο υποδέχτηκες όλους τους νικητές του Signum Virtutis, στους οποίους απονεμήθηκε η σφραγίδα αριστείας.

Τα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards είναι ένας από τους πιο πολυτελής διαγωνισμούς, αφού θεωρούνται τα «Όσκαρ του Τουρισμού» και η εκδήλωση ήταν μοναδική και διεθνών προδιαγραφών. Η λίστα των παρευρισκόμενων ήταν πολύ ισχυρή συμπεριλαμβανομένων δυνατών ονομάτων από τον διεθνή χώρο, από την Ταϊλάνδη, τις Σεϋχέλλες, την Κίνα, την Αυστρία, την Ιταλία κλπ, δίνοντας έτσι την δυνατότητα προβολής της Ελλάδας σε παγκόσμιο επίπεδο.