Τα βραβεία “Europe’s Leading Boutique Resort” και “Greece’s Leading Island Villas” απέσπασε το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στο θεσμόορόσημο του κλάδου, World Travel Awards. Τα εν λόγω βραβεία, ήδη από το 1993, έχουν αναγνωριστεί διεθνώς, ως η ανώτερη τιμητική διάκριση στον κλάδο του τουρισμού.

Σε μία λαμπερή τελετή απονομής, το Σάββατο, 8 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Belmond Reid’s Palace στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας, η ελίτ του παγκόσμιου τουρισμού και της φιλοξενίας ανέδειξε τους «Εξέχοντες» του κλάδου για το 2019, κατατάσσοντας το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης.

Έχοντας διακριθεί ως το πρώτο επίσημα πιστοποιημένο Boutique Ξενοδοχείο στη χώρα, με βάση τις απαιτητικές προδιαγραφές του Σήματος από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ), το Santo Maris Oia στα φετινά βραβεία έλαβε διπλή βράβευση. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκε ως το κορυφαίοBoutique Resort σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι βίλλες του ξενοδοχείου αναδείχτηκαν ανάμεσα στις κορυφαίες τις Ελλάδας, με το βραβείο «Greeces Leading Island Villas».

Μετρώντας μόλις τρία χρόνια λειτουργίας, το Santo Maris Oia, έχει δώσει νέα διάσταση στην έννοια της πολυτέλειας και έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο. Το πρωτότυπο αρχιτεκτονικό και σχεδιαστικό του concept, που με αρμονία συνδυάζει στοιχεία της Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής και παράδοσης με ένα σύγχρονο και μοντέρνο στυλ διακόσμησης, όσο και η φιλοσοφία αυθεντικής και προσωποποιημένης εξυπηρέτησης που διαπνέει το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών του, υπόσχονται μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας στους επισκέπτες με θέα στο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

Ο κ. Μάνος Μπορμπουδάκης, Γενικός Διευθυντής του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, κατά τη συνέντευξη Τύπου που ακολουθήσε τη βράβευση, δήλωσε σχετικά:

«Η διπλή αυτή διεθνής αναγνώριση αποτελεί για όλους τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου μας πηγή έμπνευσης και ενθάρρυνσης, για να συνεχίσουμε να δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό για τον κοινό μας σκοπό: Να γίνει το Santo Maris Oia ορόσημο για όσους αναζητούν τον συνδυασμό πολυτέλειας και ιδιωτικότητας, στο μοναδικό νησί της Σαντορίνης