Το Creta Maris στην κορυφή των υπηρεσιών ευεξίας με το Βραβείο Luxury Hammam Experience-Regional Winner (Southern Europe) για το Aegeo Spas

Το Creta Maris Beach Resort διακρίθηκε στο διεθνή διαγωνισμό «World Luxury Spa Awards 2019» με το βραβείο «Luxury Hammam Experience – Regional Winner (Southern Europe)» για τις πολυτελείς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ευεξίας και αναζωογόνησης που παρέχει το «Hammam Spa» του ξενοδοχείου στο χώρο των θεραπειών και πρακτικών spa.

Η διοργάνωση «World Luxury Spa Awards 2019» είναι ένας θεσμός βραβείων με παγκόσμια εμβέλεια που αποτελεί ορόσημο για την αριστεία στον τουρισμό ευεξίας. Το Creta Maris Beach Resort ανταποκρινόμενο στα απαιτητικά πρότυπα που θέτει το «World Luxury Spa Awards 2019» διακρίθηκε και φέτος από τους ταξιδιώτες για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης.

Το βραβείο έρχεται ως επιβεβαίωση της πλήρους ικανοποίησης των επισκεπτών του «Hammam Spa» του ξενοδοχείου από την προσφορά προσωποποιημένων υπηρεσιών, οι οποίες ξεπερνούν τα όρια της ομορφιάς και επικεντρώνονται στην υγεία, τη μείωση του άγχους, την ανάρρωση και την ευεξία. Τα προϊόντα αναζωογόνησης που χρησιμοποιούνται είναι αγνά και φιλικά προς το περιβάλλον, και τα δωμάτια θεραπείας του σπα είναι ειδικά σχεδιασμένα και πλήρως εξοπλισμένα για πολλαπλές θεραπείες, μασάζ προσώπου και σώματος, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία.

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη σημαντική αυτή διάκριση, ο κ. Ανδρέας Μεταξάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group δήλωσε: «Η πολύ μεγάλη διεθνής αυτή βράβευση, απέναντι σε κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες στον κόσμο, είναι μια ιδιαίτερη τιμή για τον Όμιλο μας. Η επιτυχία αυτή αντανακλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δέσμευσή μας να εξελίσσουμε και να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας διαρκώς. Οι απεριόριστες επιλογές που προσφέρονται στα ξενοδοχεία μας είναι η αρχή ενός ταξιδιού δημιουργίας μοναδικών αναμνήσεων για τους επισκέπτες μας.»

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής του Creta Maris κ. Νίκος Βλασιάδης μαζί με την ομάδα διοίκησης. O κ. Νίκος Βλασιάδης υπογράμμισε ότι «Το βραβείο αυτό αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών μας να προσφέρουμε ένα καινοτόμο προϊόν υπηρεσιών ευεξίας που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις επιθυμίες των επισκεπτών μας. Ταυτόχρονα, όμως, αποτελεί την καλύτερη αναγνώριση για τους ανθρώπους μας που με θετική διάθεση κάνουν κάθε στιγμή, κάθε εμπειρία των επισκεπτών μας να είναι μοναδική.»