Νέες διακρίσεις για το Hilton Park, Nicosia καθώς το πολυτελές ξενοδοχείο της πρωτεύουσας συνεχίζει να εξασφαλίζει το ένα βραβείο μετά το άλλο. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Hilton Park, Nicosia επιλέχθηκε σαν μια από τις δέκα καλύτερες ομάδες ξενοδοχείων Hilton παγκοσμίως λαμβάνοντας τη διάκριση “Blue Energy”, για το δεύτερο εξάμηνο του 2018.

Το βραβείο δίνεται σε συνεργάτες της Hilton International σε όλο τον κόσμο που ξεχωρίζουν για την μοναδική κουλτούρα φιλοξενίας και το ιδιαίτερο πάθος που χαρακτηρίζει την εξάσκηση των καθηκόντων τους. Επίσης, οι αρετές που χαρακτηρίζουν μια ομάδα ξενοδοχείου και της δίνουν τη δυνατότητα να λάβει το βραβείο Blue Energy είναι το θετικό πνεύμα, η δύναμη και η αξιοπιστία με την οποία παρέχουν στους φιλοξενούμενούς τους την καλύτερη εξυπηρέτηση. Τις πιο πάνω προϋποθέσεις και κριτήρια πληροί με επάρκεια η ομάδα του Hilton Park, Nicosia εξασφαλίζοντας το σημαντικό αυτό βραβείο.

Επιπρόσθετα, η ομάδα Food & Beverage του Hilton Park, Nicosia διακρίθηκε στην κατηγορία των S.A.L.T (Satisfaction And Loyalty Tracking) για τον μήνα Μάρτιο. Το βραβείο απονέμεται σε όσα ξενοδοχεία εξασφαλίζουν υψηλές βαθμολογίες από τα ερωτηματολόγια των επισκεπτών. Πρόκειται για ένα σημαντικό επίτευγμα καθώς πιστοποιεί και επίσημα την εξαιρετική ποιότητα του φαγητού που προσφέρει το Hilton Park, Nicosia.

Το Hilton Park, Nicosia συνεχίζει παράλληλα τις ενέργειες Eταιρικής Kοινωνικής Eυθύνης στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος που εφαρμόζει. Πιο συγκεκριμένα, τον Μάρτιο συγκεντρώθηκε χρηματικό ποσό για το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα μέσω της πώλησης βραχιολιών (μαρτάκια) ενώ χρηματικό ποσό συγκεντρώθηκε και για τον Ερυθρό Σταυρό μέσω της πώλησης παιδικών βιβλίων που ετοιμάστηκαν από τους εθελοντές του ΜΚΟ. Αξιοσημείωτη και η συμμετοχή ομάδας δρομέων του Hilton Park, Nicosia στον Μαραθώνιο Λεμεσού, ενισχύοντας και πάλι το έργο του Ερυθρού Σταυρού.