Τρεις σημαντικές διακρίσεις απέσπασε το Anemos Luxury Grand Resort στη Γεωργιούπολη Χανίων από την TUI, τον μεγαλύτερο οργανισμό τουρισμού παγκοσμίως. Συγκεκριμένα το resort πήρε τα βραβεία ΤUI Top Quality 2020, TUI Umwelt Champion 2020 και TUI Family Champion 2020. 

Tο TUI Top Quality είναι ένα βραβείο ποιότητας που απονέμεται σε όλα τα ξενοδοχεία τα οποία εξασφαλίζουν άριστη βαθμολογία από τους πελάτες τους στο ερωτηματολόγιο της TUI (ελάχιστη βαθμολογία 8.7 στα 10).

Το βραβείο TUI Umwelt Champion θεωρείται μια από τις πλέον σημαντικές διακρίσεις στον κλάδο του τουρισμού και αντανακλά τις υψηλές περιβαλλοντικές επιδόσεις του καταλύματος, όπως αξιολογήθηκαν από τους επισκέπτες του.

Τέλος, το βραβείο TUI Family Champion που απονεμήθηκε στο Anemos Luxury Grand Resort για τρίτη συνεχή χρονιά, που επιβραβεύει το ξενοδοχείο για τις άριστες,  φιλικές προς τα παιδιά εγκαταστάσεις του.

Τα βραβεία της TUI έρχονται σαν επιστέγασμα στις συνεχείς προσπάθειες του Anemos Luxury Grand Resort να προσφέρουν ανώτερης ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας, υιοθετώντας παράλληλα βιώσιμες πρακτικές, φιλικές προς το περιβάλλον.