Εκδήλωση «Brands with History ΙΙ», 17 Σεπτεμβρίου 2019 στο Ecali Club

Μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή τελετή διοργάνωσε η Διοίκηση της ΕΚΑΛΗ Α.Ε, η οποία υποδέχθηκε και τίμησε εξέχοντα brands με μακρά ιστορία την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019 στις μοναδικές εγκαταστάσεις του Ecali Club.

Ο όμιλος των The Luxury Hotels τιμήθηκε από το Ecali Club για τα 22 χρόνια αφοσίωσης στην αυθεντική ελληνική φιλοξενία, με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σεβασμό στο περιβάλλον και κοινωνική προσφορά.

Στην εκδήλωση, η διοίκηση παρουσίασε το λεύκωμα  «Brands with History II», αφιερωμένο σε εξέχοντα brands, καταγράφοντας την ιστορία τους και αποδίδοντας τιμή στους ιδιοκτήτες και σε κορυφαία στελέχη των ιστορικών αυτών εταιρειών.

Στις σελίδες του λευκώματος, ξεδιπλώνεται η έμπνευση, το όραμα, η αφοσίωση και η αποτελεσματικότητα λαμπρών επιχειρηματιών που καμία δυσκολία ή χρονική συγκυρία δεν στάθηκε εμπόδιο τους.

Ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονται τα βραβευμένα ξενοδοχεία του ομίλου των The Luxury Hotels, το αριστοκρατικό και κοσμοπολίτικο Mediterranean Palace και τo μεγαλοπρεπές Grand Hotel Palace, το μεγαλύτερο συνεδριακό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.