Τα ελληνικά νησιά κλέβουν την παράσταση με τις πιο εντυπωσιακές πισίνες να προσφέρονται στους επισκέπτες τους.

Η Ελλάδα, με την πληθώρα νησιών, έχει να επιδείξει μεγάλη ομορφιά σε όποιον την επισκεφτεί. Τα ελληνικά νησιά φιλοξενούν πολλά από τα πιο επιτυχημένα ξενοδοχεία, όχι μόνο στην Ελλαδική έκταση, αλλά και διεθνώς. Οι πιο εντυπωσιακές, λοιπόν, πισίνες βρίσκονται στα ελληνικά νησιά, εκ των οποίων πολλές κατατάσσονται και στις εντυπωσιακότερες πισίνες ανά τον κόσμο [Δείτε εδώ τις πιο εντυπωσιακές πισίνες στον κόσμο!]

Ένα από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά, θα μπορούσε να αποτελεί τον ορισμό της μοναδικής θέας αλλά και άνεσης που προσφέρει. Πρόκειται για τη Σαντορίνη και το ξενοδοχείο Katikies, που εκτός των μοναδικών δωματίων έχει να προσφέρει και μερικές από τις πιο εκπληκτικές πισίνες. Συγκεκριμένα, προσφέρει πισίνες υπερχείλισης, οι οποίες ενώνονται με το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και τη θάλασσας. Οι πισίνες αυτές προσφέρουν χαλάρωση και ηρεμία με θέα την ηφαιστειογενή καλντέρα, με το γαλανόλευκο να κυριαρχεί παντού.

Στην Σαντορίνη υπάρχει και η μοναδική πισίνα του Canaves Oia Hotel. Στο ίδιο μήκος κύματος, το χρώμα αφομοιώνεται πλήρως από την φυσική ομορφιά του τοπίου, και η διαφορά της είναι το τεράστιο μέγεθος, που ξεπερνά κατά πολύ αυτό που συνηθίζεται στα διάφορα ξενοδοχεία ανά τον κόσμο.

Στο Ημεροβίγλη, και πάλι στο όμορφο αυτό νησί που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ελληνικά νησιά, ακριβώς μπροστά στην καλντέρα, βρίσκεται το Rocabella Resort& Spa. Αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει 52 δωμάτια με τη δική τους θέα και τα περισσότερα έχουν πρόσβαση σε δική τους θερμαινόμενη πισίνα. Πέραν των μικρών ιδιωτικών πισίνων, υπάρχουν ακόμα 3 πισίνες για όλους του επισκέπτες που σαν σειρήνες καλούν τον επισκέπτη να τις απολαύσει.

Το ξενοδοχείο Grace, που βρίσκεται και στη Σαντορίνη αλλά και στην Μύκονο,προσπαθεί να κλέψει την παράσταση. Το επτάστερο Boutique Hotel κόβει την ανάσα, με την πισίνα να φτάνει μέχρι τη θάλασσα.

Περνώντας στην Μύκονο, ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά νησιά, η πανέμορφη πισίνα του ξενοδοχείου Kensho θυμίσει τον έναστρο ουρανό. Το boutique hotel πέντε αστέρων που βρίσκεται εδώ, άνοιξε τον Ιούνιο του 2017 και το Νοέμβριο βραβεύθηκε με το βραβείο των World Boutique Hotel Awards ως το καλύτερο νέο ξενοδοχείο στον κόσμο.

Τέλος, και πάλι στη Μύκονο, το Cavo Tagoo προσφέρει μοναδικές πισίνες στους επισκέπτες του. Βρίσκεται χτισμένο πάνω σε ένα εγκαταλελειμμένο λατομείο του 1985, και αποτελεί σημείο αναφοράς ανάμεσα στα ελληνικά νησιά. Πέραν των μικρών ιδιωτικών πισίνων, αυτό που κλέβει την παράσταση είναι ένα μπαρ- ενυδρείο και οι ξύλινες εξέδρες με θέα το ηλιοβασίλεμα που πλαισιώνουν την 38 μέτρων πισίνα.

ΠΗΓΗ: