Σε μια φάρμα κοντά στη λίμνη του Κέσγουικ, στην Κούμπρια βρίσκεται πλέον, ένα μοναδικό ξενοδοχείο που στεγάζεται σε ένα πρώην πυροσβεστικό όχημα.

πυροσβεστικό όχημα

Το συγκεκριμένο πυροσβεστικό όχημα έχει διαμορφωθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει πολύ εύκολα και άνετα μια τετραμελή οικογένεια. 

Μέσα σε αυτό το ιδιότυπο ξενοδοχείο υπάρχει μια μεγάλη κεντρική κρεβατοκάμαρα, η οποία βρίσκεται στον πάνω όροφο, καθώς και ένα παιδικό δωμάτιο με δύο κρεβάτια που παραπέμπουν και αυτά σε πυροσβεστικό όχημα.

πυροσβεστικό όχημα    πυροσβεστικό όχημα

Στα διακοσμητικά του στοιχεία, ακόμη, περιλαμβάνεται και ο χαρακτηριστικός στύλος με τον οποίο οι πυροσβέστες κατεβαίνουν από τον πάνω όροφο του οχήματος σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, σαλόνι με άνετο καναπέ, κουζίνα, μπάνιο, σάουνα, κεντρική θέρμανση και πολλά ακόμη. 

Όσον αφορά, τώρα, τη θέα, στον εξωτερικό χώρο του οχήματος, υπάρχει ένα μπαλκόνι με τραπεζάκι καθώς και μια μικρή παιδική χαρά για μια όμορφη ενασχόληση των παιδιών.

Τέλος, στο πυροσβετικό όχημα που μετατράπηκε σε ξενοδοχείο, υπάρχει μια καμπίνα η οποία περιέχει κοστούμια πυροσβεστών και μάνικες, οι οποίες δεν λειτουργουν πλέον, για τα παιδιά που θέλουν να παίξουν ντυμένα με αυτόν τον τρόπο.  Το πρωτότυπο αυτό ξενοδοχείο ονομάζεται Red Rescue Retreat  και αποτελεί μοναδικό παιχνιδιάρικο προορισμό για πολλές οικογένειες.

ΠΗΓΗ: