Η απόλυτη ισορροπία Γιν & Γιανγκ, οι διακοπές και η θεραπεία της ψυχής είναι οι βασικές υπηρεσίες που το ξενοδοχείο Healing Stay Kosmos προσφέρει στους επισκέπτες του.

γιν & γιανγκ

Σε μια μοναδικά όμορφη πλαγιά που περιβάλλεται από ψηλές βουνοκορφές και βλέπει στη θάλασσα της Ιαπωνίας, το ξενοδοχείο συνδυάζει όλα τα δίπολα της φύσης, ουρανός και γη, βουνό και θάλασσα, μέρα και νύχτα, γιν & γιανγκ. Όλα δείχνουν αντιθετικά, αλλά ο κόσμος δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς και τις δύο πλευρές του νομίσματος.

γιν & γιανγκ

Το ξενοδοχείο πρεσβεύοντας αυτό το διττό χαρακτήρα, αποτελείται από δύο διαφορετικές κατασκευές. Το λευκό τσιμέντο από τη μιά που έρχεται και συνδέεται αρμονικά με την εξωπραγματική αισθητική που προσδίδουν οι θόλοι και οι μορφές.

γιν & γιανγκ

Το κύριο οικοδόμημα στεγάζει μια σειρά από δωμάτια που προσφέρουν απέραντη θέα στο γαλάζιο της θάλασσας, ενώ ο θησαυρός του ξενοδοχείου είναι η απομονωμένη Villa Kosmos.

γιν & γιανγκ

Στα δωμάτια, και κυρίως στη Villa Kosmos, κάθε στοιχείο αντιπροσωπεύει το γιν & γιανγκ. Στόχος του design όλων των χώρων είναι να φέρουν τον επισκέπτη σε επαφή και ουσιαστική επικοινωνία με το εσωτερικό του τσι, αλλά ακόμη κι αν αυτό δεν επιτευχθεί το ξενοδοχείο θα έχει ήδη προσφέρει απλά μαγευτικές διακοπές με 280 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

γιν & γιανγκ

γιν & γιανγκ

ΠΗΓΗ: