Πολλοί είναι εκείνοι που λατρεύουν τα ιδιαίτερα είδη αλκοόλ, λατρεύουν τα ποτά, τα cocktails κλπ, ενώ άλλοι προτιμούν τις πιο κλασικές γεύσεις όπως το whiskey.

Το καλύτερο whiskey συνήθως πρόκειται για βύνη (Malt) που πίνει κανείς μόνο με τους καλούς του φίλους, ή ακόμη και μόνος του, ύστερα από ένα ευτυχές ή ακόμα και δυσάρεστο γεγονός. Πλέον, όμως, το καλύτερο ποτό είναι αυτό μέσα στο οποίο μπορείς κυριολεκτικά να ζήσεις, και θα βρίσκεται στο Hollywood.

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο αφιερωμένο στο whiskey, το ποτό που κρατάει συντροφιά σε όλους. Για την ακρίβεια, σε έναν μεγάλο χώρο στάθμευσης κοντά στη λεωφόρο Hollywood, ο οποίος αναμένεται να γίνει σύντομα ένα επταώροφο boutique hotel, με εστιατόριο και ένα μπαρ στον τελευταίο όροφο.

Το ξενοδοχείο του Hollywood θα ονομάζεται The Whiskey, και θα είναι αφιερωμένο στο αγαπημένο αυτό ποτό, με τα μίνι-μπαρ σε όλους του χώρους του ξενοδοχείου, να αποτελούνται αποκλειστικά από αυτό.

Το ξενοδοχείο σχεδιάστηκε από τους Roschen Van Cleve και Christoph Kapeller, ενώ θα διαθέτει 134 δωμάτια και ένα υπόγειο χώρο στάθμευσης για 120 αυτοκίνητα.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Το έργο, από τον ξενοδόχο και εστιάτορα Adolofo Suaya, αναμένεται να αρχίζει να δημιουργείται μέσα στο τρέχον έτος, ενώ πιστεύεται ότι θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2021.

Το μόνο που πρέπει, λοιπόν, οι λάτρεις του ουίσκι να κάνουν, είναι υπομονή, αφού έρχεται το ιδανικό ξενοδοχείο για αυτούς και υπόσχεται μια διαμονή που θα τους μείνει αξέχαστη.

ΠΗΓΗ: