Το να αντικρίσεις το Βόρειο Σέλας, είναι αναμφίβολα, μια από τις πιο μαγικές και μοναδικές εμπειρίες που μπορείς να ζήσεις σε όλη σου τη ζωή. Το να φτάσεις όμως σε αυτήν τοποθεσία για να το δεις, στην οποία κάνει πάρα πολύ κρύο, μπορεί να αποδειχθεί μια πρόκληση. Ωστόσο, το νέο κινητό ξενοδοχείο είναι έτοιμο να αλλάξει όλην αυτήν την εμπειρία και να προσφέρει στον ταξιδιώτη την άνεση και την ευκολία που αποζητά!

Η τουριστική επιχείρηση Off the Map Travel, δημιούργησε τρία δωμάτια ξενοδοχείου πάνω στις ανάγκες του ταξιδιώτη, ιδανικά για μια τέτοια εμπειρία στην Φινλανδία, χάρη στο γεγονός ότι βρίσκονται πάνω σε έλκηθρα.

Κάθε δωμάτιο μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 2 άτομα κανονικών, θα λέγαμε, διαστάσεων. Στο εσωτερικό του οι επισκέπτες μπορούν να βρουν οτιδήποτε χρειάζονται για να έχουν μια άνετη και ζεστή βραδιά, σε εξωτερικές θερμοκρασίες υπό το μηδέν, συμπεριλαμβανομένου του κρεβατιού, ενός τραπεζιού για το γεύμα, σόμπα γκαζιού, και χημική τουαλέτα. Το καλύτερο, όμως, είναι η γυάλινη οροφή, ιδανική για να έχει θέα το Βόρειο Σέλας από το κρεβάτι, μέσα στη ζεστή αγκαλιά του.

Επιπλέον, κάθε δωμάτιο – έλκηθρο, περιλαμβάνει και όλα τα απαραίτητα εργαλεία που θα χρειαστεί ο επισκέπτης αν θελήσει να μετακινήσει το δωμάτιό του ή να κάνει μια βόλτα στο χιόνι παίρνοντας όλα όσα χρειάζεται μαζί του, αλλά και μικρότερα έλκηθρα για να περιηγηθεί γύρω από το δωμάτιο.

Τα έλκηθρα αυτά είναι διαθέσιμα μέχρι τα μέσα Απριλίου, και είναι μόνο τρία, και θα πρέπει να τα παραλάβεις από την τωρινή τους τοποθεσία σε ένα μικρό χωριό της Φινλανδίας. Αν δεν προλάβεις να τα επισκεφτείς, θυμήσου ότι θα είναι και πάλι διαθέσιμα τον Ιανουάριο του 2019– γιατί αυτοί είναι μόνο οι μήνες που το Βόρειο Σέλας είναι ορατό.

ΠΗΓΗ: