Με μία ακόμη διάκριση υποδέχεται το Liostasi Hotel τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν, καθώς στην εντυπωσιακή γιορτή του Αθηνοράματος στη Θεσσαλονίκη έλαβε το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για το έτος 2022.

Πριν δύο μήνες προηγήθηκε η βράβευση του κορυφαίου αυτού boutique hotel πέντε αστέρων της Ίου με το «Top Notch – Χρυσοί Σκούφοι 2022», συμπληρώνοντας έτσι μια τετραετία συνεχών διακρίσεων του Grandma’s Restaurant, του γαστρονομικού εστιατορίου του Liostasi, με τα κορυφαία γαστρονομικά βραβεία της χώρας.

Το Grandma’s Restaurant έχει εδραιωθεί εδώ και μία δεκαετία ως το καλύτερο εστιατόριο της Ίου προσφέροντας δημιουργική κυκλαδίτικη κουζίνα στην πολυεθνική πελατεία του. Το μενού, το οποίο βασίζεται στις εκλεκτές νησιωτικές πρώτες ύλες και στην πλούσια μαγειρική παράδοση του Αιγαίου, είναι προϊόν της συνεργασίας του Liostasi με τον κ. Σωτήρη Ευαγγέλου, σύμβουλο σεφ του Liostasi και
πολυβραβευμένο εκπρόσωπο της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας. Το αποτέλεσμα είναι μια νέα κυκλαδίτικη κουζίνα – η «Κουζίνα της Καρδιάς» όπως την ονομάζει ο κ. Ευαγγέλου – η οποία προσφέρει μια πιο μοντέρνα ματιά στις αγαπημένες συνταγές της Ίου και των Κυκλάδων.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες στην ομάδα μας στο Grandma’s, καθώς ο κ. Ευαγγέλου και ο Executive Chef μας κ. Χρήστος Κανουλάς μαζί με όλη την μπριγάδα της κουζίνας και του σέρβις κέρδισαν μία ακόμη πολύ σημαντική διάκριση», δήλωσε μετά την παραλαβή του Βραβείου Ελληνικής Κουζίνας ο κ. Αρτέμης Δεναξάς, ιδιοκτήτης του Liostasi Hotel. «Η εξαιρετική τους δουλειά αναγνωρίζεται πλέον τόσο από τους ειδήμονες όσο και από τους λάτρεις της καλής κουζίνας, πράγμα που δικαιώνει με τον
πιο εμφατικό τρόπο τη στροφή μας προς μια περισσότερο τοπική κουζίνα.»

Το Liostasi Hotel, το πρώτο ξενοδοχείο πέντε αστέρων της Ίου, είναι μέλος της Small Luxury Hotels of the World. Πρόκειται για το κορυφαίο boutique hotel του νησιού ευρισκόμενο μεταξύ του λιμανιού και της ιστορικής Χώρας και διακρίνεται για το σύγχρονο design, τα πολυτελή δωμάτια και σουίτες, την υψηλού επιπέδου κουζίνα και τη συγκλονιστική θέα. Οι εξαιρετικές παραλίες της Ίου απέχουν μόλις μερικά λεπτά από το ξενοδοχείο.

Τα δωμάτια και οι σουίτες, μερικές εκ των οποίων διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, ξεχωρίζουν για τη ρομαντική τους ατμόσφαιρα, τη μοντέρνα διαμόρφωση των χώρων και τον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό. Το Spa του ξενοδοχείου συνδυάζει παραδοσιακές και σύγχρονες θεραπείες βασισμένες σε βιολογικά προϊόντα ευεξίας και αρχαίες συνταγές ομορφιάς.