Βραβεύτηκε ως το κορυφαίο Luxury Boutique Hotel της Ελλάδας στα World Travel Awards 2016

Grace Hotel SantorinΤο Grace Santorini του Ομίλου Grace Hotels, έλαβε μια ακόμη εξαιρετική διεθνή διάκριση με τη βράβευσή του ως το Leading Luxury Boutique Hotel της Ελλάδας στον θεσμό των World Travel Awards 2016, στον οποίο συμμετείχαν οι κορυφαίες επιχειρήσεις τουρισμού και του ξενοδοχειακού κλάδου παγκοσμίως.

Η διάκριση αυτή έρχεται να προστεθεί σε ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο διεθνών και ελληνικών διακρίσεων από καταξιωμένους οργανισμούς και αποτελεί ουσιαστική επιβράβευση της απόλυτης εμπειρίας που το Grace Santorini προσφέρει στους επισκέπτες του. Ο πρωτοποριακός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του σε συνδυασμό με την ολιστική προσέγγιση για το «ευ ζην», όχι μόνο κατατάσσουν το Grace Santorini στη λίστα των κορυφαίων boutique ξενοδοχείων του κόσμου, αλλά και τελικά το επιβραβεύουν για αυτά ακριβώς τα στοιχεία του. Βραβεύσεις που έχουν να κάνουν με την πρωτόγνωρη φυσική ομορφιά του όπου, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler, αναδείχθηκε στα 13 κορυφαία ξενοδοχεία παγκοσμίως με την πισίνα του να περιγράφεται πως «μοιάζει να αιωρείται πάνω από το Αιγαίο», αλλά και με την ανανεωμένη γαστρονομική εμπειρία του εστιατορίου «Santorο» να κατακτά πολλαπλές διακρίσεις στον θεσμό των Χρυσών Σκούφων.

Η Λένα Λιβανίδου, Επικεφαλής των Grace Hotels για την περιοχή της Μεσογείου και Αφρικής, δήλωσε σχετικά: «Η νέα παγκόσμια βράβευση του Grace Santorini μας γέμισε χαρά, γιατί αποδεικνύει την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει ο Όμιλος των Grace Hotels. Το γεγονός μάλιστα ότι ο θεσμός των World Travel Awards είναι παγκόσμιος και το Grace Santorini αναδείχθηκε στην κορυφή με βάση διεθνή πρότυπα και κριτήρια, αποτελεί για εμάς επιβεβαίωση των υψηλών στόχων που θέτουμε για να παρέχουμε στους επισκέπτες μία ασυναγώνιστη εμπειρία διαμονής. Η αριστεία αποτελεί δέσμευση για εμάς και διακρίσεις σαν αυτή μας κάνουν υπερήφανους για τα ξενοδοχεία μας και μας εμπνέουν να εξελίσσουμε καθημερινά το μοναδικό τους χαρακτήρα, θέτοντας νέους στόχους και αναλαμβάνοντας νέες προκλήσεις».

To Grace Santorini βρίσκεται ανελλιπώς ανάμεσα στους κορυφαίους υποψήφιους των World Travel Awards από το 2009, έχοντας μάλιστα επανειλημμένα βραβευθεί ως το κορυφαίο Boutique Hotel της Ελλάδας. Για τον Όμιλο Grace Hotels, οι διακρίσεις και οι βραβεύσεις του Grace Santorini αποτέλεσαν ουσιαστικό κίνητρο για την εκτεταμένη ανακαίνιση που μέσα από ένα νέο, ανανεωμένο σχεδιασμό, μοναδικό χαρακτήρα και ιδιαίτερο ύφος αναβάθμισε σημαντικά τη διαμονή, διατηρώντας πάντα το ιδιαίτερο στοιχείο της προσωποποιημένης εμπειρίας, άρρηκτα συνδεδεμένο με τη φιλοξενία των Grace.