Στην καρδιά του Xianhai Scenic Area στο Sichuan, το νέο ξενοδοχείο προσκαλεί τους επισκέπτες να βιώσουν τον ολοκαίνουργιο σχεδιασμό και τα επώνυμα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν την κοινότητα, τη συγκέντρωση και την παραγωγικότητα.

Η Sheraton Hotels & Resorts, μέρος του χαρτοφυλακίου της Marriott Bonvoy με 30 εξαιρετικές μάρκες, ανακοινώνει το άνοιγμα του Sheraton Mianyang. Το ξενοδοχείο 342 δωματίων θα είναι το πρώτο πλήρως μετασχηματισμένο ξενοδοχείο στην περιοχή που θα ζωντανέψει το νέο όραμα ως μέρος ενός παγκόσμιου μετασχηματισμού που επικεντρώνεται σε υπογραφές σχεδιασμού και εμπειρίας που προωθούν την κοινότητα, τη συλλογή και την παραγωγικότητα σε όλους τους τομείς. Με βάση τις ρίζες του ως τόπου συγκέντρωσης τόσο για ντόπιους όσο και για επισκέπτες σε κοινότητες σε όλο τον κόσμο, η νέα προσέγγιση για το Sheraton δημιουργεί μια διαισθητική και ολιστική εμπειρία με μέρη για σύνδεση, παραγωγικότητα και αίσθηση του ανήκειν.

Το Sheraton Mianyang βρίσκεται στην καρδιά του Xianhai Scenic Area στο Sichuan, ένα εθνικό τουριστικό αξιοθέατο της Κίνας, το οποίο αποτελείται από 46 νησιά και εκπληκτικά βουνά. Το υπέροχο φυσικό τοπίο λειτουργεί ως σκηνικό για το ξενοδοχείο, επιτρέποντας στους επισκέπτες να βυθιστούν στη φύση πεζοπορία στα βουνά, και κρουαζιέρες και καγιάκ στα κρυστάλλινα νερά. Οι ταξιδιώτες μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στην κοσμοπολίτικη πόλη Mianyang μέσω ενός τρένου 40 λεπτών από το Τσενγκντού ή 40 λεπτών οδικώς από το αεροδρόμιο Mianyang Nanjiao και το σιδηροδρομικό σταθμό Mianyang.

Το λόμπι βρίσκεται στην καρδιά της εμπειρίας των επισκεπτών στο Sheraton Mianyang. Το λόμπι έχει δημιουργηθεί εκ νέου ως το κέντρο κοινότητας του ξενοδοχείου. Ένας ολιστικός, ανοιχτός χώρος που καλεί τους ανθρώπους να ενωθούν ή να είναι μόνοι μεταξύ τους, δημιουργώντας μια αίσθηση ενέργειας και ανήκειν.

Με μια ροή που είναι φυσική, διαισθητική και απλή, οι επισκέπτες έχουν ό, τι χρειάζονται σε απόσταση αναπνοής, όλα σε ένα ελκυστικό σκηνικό που αισθάνεται ζεστό και άνετο αλλά εκλεπτυσμένο. Εμπνευσμένο από το γραφικό περιβάλλον του ξενοδοχείου, ο σχεδιασμός του λόμπι ενσωματώνει στοιχεία της περιοχής Xianhai Scenic και του μπαμπού Sichuan, δημιουργώντας μια σύνδεση με την τοπική κοινότητα. Ένας αφοσιωμένος διαχειριστής κοινότητας είναι ένα φιλικό πρόσωπο που είναι πάντα στη διάθεσή σας για να βοηθήσει τους επισκέπτες και τους ντόπιους με οτιδήποτε χρειάζονται, παρέχοντας παράλληλα μοναδικές εμπειρίες επισκεπτών μέσω επιμελημένων κοινοτικών προγραμμάτων και εκδηλώσεων.

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει 342 ευρύχωρα και μοντέρνα δωμάτια και σουίτες που κυμαίνονται από 41 έως 240 τετραγωνικά μέτρα. Στα δωμάτια, οι επισκέπτες καλωσορίζονται σε έναν καλά φωτισμένο χώρο με ζεστή, οικιστική γοητεία, αποτελούμενη από απαλές αποχρώσεις και απαλούς τόνους ξύλου. Τα περισσότερα δωμάτια και σουίτες διαθέτουν θέα στη λίμνη ή στο βουνό από μεγάλα γαλλικά παράθυρα, με επιλεγμένα δωμάτια που διαθέτουν μεγάλο μπαλκόνι για να μπορούν οι επισκέπτες να παραμείνουν ανανεωμένοι. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν στοιχεία σχεδιασμένα για παραγωγικότητα, όπως τραπέζι εργασίας με ρυθμιζόμενο ύψος, ενσωματωμένη φόρτιση και φωτισμό. Τα μπάνια είναι σχεδιασμένα με μοντέρνα καμπίνα ντους και προϊόντα περιποίησης Gilchrist & Soames.