Ο χάρτης του hospitality έχει εμπλουτιστεί τα τελευταία χρόνια με αναφορές, επιρροές και πρωτότυπους συνδυασμούς διαφορετικών πολιτισμών, lifestyle και γεύσεων. Ο πήχης στο χώρο της φιλοξενίας έχει ανέβει ψηλά. Η εμπειρία γαστρονομίας και hoteling έχει εξελιχθεί σε υψηλή τέχνη, τις τάσεις της οποίας λίγοι προβλέπουν κι ακόμη λιγότεροι μπορούν να ακολουθήσουν. Τον παλμό αυτής της σύγχρονης, ζωντανής και διαρκώς εξελισσόμενης πραγματικότητας έχει πιάσει μία ελληνική εταιρεία με γνώσεις κι εμπειρία, που έχει στην ιδιοκτησία της αλλά και διαχειρίζεται πάνω από τριάντα επώνυμους προορισμούς, εστιατόρια, private dining υπηρεσίες και ξενοδοχεία που έχουν γίνει ήδη σημεία αναφοράς στον χάρτη της υψηλού επιπέδου φιλοξενίας.

Προορισμοί γεύσης όπως τα εστιατόρια Papaioannou, τα Drakoulis Dry & Raw, Kiku, Malconi’s, και Freud Oriental, αλλά και άμεση συνεργασία με κορυφαία ξενοδοχεία όπως xenodocheio Milos και Kefalari Suites στην Αθήνα, ή Nobu Hotel στη Σαντορίνη, με κοινό άξονα την εξαιρετική ποιότητα και το άψογο service. Αυτό είναι το portfolio της S-One Hospitality, μίας δυναμικής εταιρείας που προσεγγίζει κάθε ένα από τα brands της με ιδιαίτερη, tailor-made φροντίδα, είτε πρόκειται για μπουτίκ ξενοδοχεία είτε για signature εστιατόρια.

Fine dining, casual dining, fast casual, family style. Όποια και να είναι η επιλογή, η S-One είναι ήδη ένα βήμα μπροστά. Με ένα ξεκάθαρο ελληνικό DNA που ξέρει καλά τους κανόνες της αυθεντικής φιλοξενίας και της χαλαρής πολυτέλειας, η S-One προχωρά γρήγορα και σταθερά προς νέα projects, πάντα με άξονα την ποιότητα και τις θεμελιώδεις αρχές του σεβασμού στους διαφορετικούς πολιτισμούς, την εντοπιότητα, τη βιώσιμη ανάπτυξη και το ομαδικό πνεύμα.

Κοιτάζοντας προς το μέλλον, η S-One Hospitality οραματίζεται ιδέες και concept πέρα από τα σύνορα, ώστε να συνεχίσει να γράφει ένα αξιοθαύμαστο ιστορικό στον τομέα της φιλοξενίας και της γαστρονομίας, εισάγοντας καινοτόμες εμπειρίες σε international προορισμούς και προσφέροντας μια συνεπή και αξιοθαύμαστη εμπειρία επισκεπτών, πάντα με γνώμονα το πάθος.