Το ξενοδοχείο της Belmond προσφέρει μια μοναδική και αυθεντική απόδραση στην καρδιά της αγροτικής Τοσκάνης.

Το ξενοδοχείο Belmond Castello di Casole γίνεται μέλος της οικογένειας Belmond, ως ένα πραγματικά αυθεντικό καταφύγιο στην Τοσκάνη, γεμάτο ιστορία, ενώ ενσωματώνει πλήρως την “Τέχνη του Ευ Ζην” και συνδέει τους επισκέπτες με τον πλούσιο τοπικό πολιτισμό και κληρονομιά.

Το ιστορικό αυτό ξενοδοχείο, βρίσκεται μέσα σε ένα εντελώς φυσικό περιβάλλον άθικτο από τις δραστηριότητες του ανθρώπου, στους λόφους της Τοσκάνης, ανάμεσα στη Σιένα και τη Φλωρεντία. Ένας ιδιωτικός δρόμος με κυπαρίσσια οδηγεί στο ιστορικό κτίριο με την μοναδική πανοραμική θέα στα γύρω χωριά και στις αγροτικές εκτάσεις και αμπελώνες, που παράγουν ελαιόλαδο και κρασί εκλεκτής ποιότητας.

Χτισμένο το 998 μ.Χ., αρχικά ονομαζόταν Querceto Manor,το κτίριο αποκαταστάθηκε και ανακαινίστηκε από την αριστοκρατική οικογένεια Bargagli τον 20ο αιώνα, ενώ “ζει” στον δικό του μεσαίωνα με πρωτότυπα ετρουσκικά έργα και αρχιτεκτονική.

Κάθε μία από τις 39 σουίτες που το ξενοδοχείο διαθέτει, προσφέρει εξαιρετική θέα. Σε όλους τους χώρους, τα χαρακτηριστικά στοιχεία του design σχετίζονται με τα πέτρινα δάπεδα, τα χρώματα, κυρίως τερακότα και το παραδοσιακό αλαβάστρινο, γεγονός που το κάνει μοναδικό στο είδος του. Οι σουίτες του ξενοδοχείου βρίσκονται στον αρχικό μεσαιωνικό πύργο του 10ου αιώνα, ενώ διαθέτουν ακόμη τα αυθεντικά τζάκια και τις λεπτομέρειες από τους πέτρινους τοίχους της εποχής.

  

Στο κέντρο ευεξίας και spa του ξενοδοχείου ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει υπηρεσίες βασισμένες στα τοπικά προϊόντα και πρακτικές που προέρχονται από την αρχαιότητα. Στο εστιατόριο, αντίστοιχα, προσφέρονται γεύσεις με συνδυασμούς τοπικών Τοσκανικών και ιταλικών συνταγών, ενώ τα παραδοσιακά πιάτα αποκτούν νέο νόημα με τις σύγχρονες πινελιές που δίνει το εστιατόριο του Belmond Castello di Casole.

ΠΗΓΗ: