Στη δημιουργία σύγχρονηςπρωτοποριακής ηλεκτρονικής υπηρεσίας στην πλατφόρμα κράτησης δωματίων στα ξενοδοχεία της προχωρά η GRECOTEL στην κατεύθυνση εμπλουτισμού του προσφερόμενου προϊόντος της.

Με στόχο την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών και την εμπειρία διακοπών στην Ελλάδα,η Grecotel σε συνεργασία με τη νεοσύστατη startup εταιρεία Smart AIR deals, αλλά και την καταξιωμένη στο χώρο Webhotelier, παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες της να βρίσκουν και να επιλέγουν τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια από οποιοδήποτε αεροδρόμιο του κόσμου ταυτόχρονα με την κράτηση δωματίου.

Σημειώνεται ότι η υπηρεσία της Smart AIR deals παρέχεται σε 16 γλώσσεςπροσφέροντας μεγάλο πλήθος επιλογών σε φίλτρα αναζήτησηςγια την πτήση που ενδιαφέρει τον κάθε πελάτη της GRECOTEL. Η εν λόγω καινοτόμα εφαρμογή συγκρίνει τιμές και προτείνει επιλογές αεροπορικών εισιτηρίων από διαφορετικούς ταξιδιωτικούς οργανισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο, αεροπορικές εταιρείεςκαι πτήσεις charter χωρίς καμία επιπλέον προμήθεια.

Υπενθυμίζεται ότι η GRECOTEL είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων της χώρας, με 30 μονάδες στις πιο σημαντικές πόλεις και τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας, στις οποίες φιλοξενούνται ετησίως πάνω από 250.000 πελάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο Όμιλος συνεχίζει να επενδύει σε πρωτοπόρες ενέργειες, να στηρίζει καινοτόμες προσπάθειες νέων ανθρώπων και να εφαρμόζει digital-first ενέργειες επικοινωνίας με διεθνή εμβέλεια δίνοντας έμφαση στα νέα σύγχρονα μέσα.