Με τελετή Αγιασμού ξεκίνησε και επισήμως η λειτουργία του ξενοδοχείου για την τουριστική περίοδο 2019

Την Παρασκευή 19 Απρίλιου, το Creta Maris Beach Resort ανήγγειλε την επίσημη έναρξη λειτουργίας του για την τουριστική περίοδο 2019, με την τέλεση Αγιασμού από τον πάτερ της ενορίας Χερσονήσου, παρουσία των Αρχών της Χερσονήσου.

Σε μία κομβική χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό, το Creta Maris Beach Resort άνοιξε τις πόρτες του και καλωσόρισε επίσημα τους επισκέπτες του, τελώντας τον καθιερωμένο ετήσιο Αγιασμό των χώρων του ξενοδοχείου, στον οποίο παρέστησαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Μεταξά κ. Ανδρέας Μεταξάς, καθώς και η ομάδα διοίκησης του ξενοδοχείου.

Την επίσημη έναρξη λειτουργίας του Creta Maris Beach Resort  τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χερσονήσου κα. Τσιχλή Αικατερίνη, ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κρήτης (ΕΟΤ) κ. Γιώργος Αλεξάκης, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου κ. Γιώργος Μακρογιαννάκηςκαι ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Χερσονήσου κ. Μανώλης Κουκάκης.

Ο διευθυντής του Creta Maris Beach Resort κ. Νίκος Βλασιάδης ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε από καρδιάς σε όλη την ομάδα του ξενοδοχείου «καλή δύναμη για μια ακόμα εξαιρετική χρονιά προσφοράς αυθεντικής Κρητικής φιλοξενίας στους επισκέπτες μας».