Με μια νέα συνεργασία που αλλάζει τα δεδομένα της εστίασης στον ξενοδοχειακό χώρο, το Fodele Beach and Water Park Holiday Resort ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον κορυφαίο Έλληνα Σεφ, Γιάννη Στανίτσα!

Ο πολυβραβευμένος και ιδιαίτερα δημιουργικός Γιάννης Στανίτσας, με καριέρα σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και πολυτελή εστιατόρια σε Ελλάδα και εξωτερικό και πιάτα που εντυπωσιάζουν, είναι ο νέος Executive Chef του 5* ξενοδοχείου του Φόδελε και μαζί με την ομάδα που τον πλαισιώνει, αναβαθμίζει αισθητά τον τομέα της εστίασης της μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας.

Τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας, σε συνδυασμό και με το πολύπλευρο επενδυτικό πλάνο που υλοποιεί η εταιρεία τα τελευταία χρόνια και σύμφωνα με το οποίο έχει ήδη ολοκληρωθεί ο εκσυγχρονισμός των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων, άρχισαν ήδη να γίνονται ορατά μέσα από τις κριτικές των επισκεπτών του Fodele Beach and Water Park Holiday Resort. Αποτυπώθηκαν δε στις ιδιαίτερα θετικές αξιολογήσεις τους στα εξειδικευμένα ταξιδιωτικά sites, όπως είναι το HolidayCheck με ποσοστό ικανοποίησης 94%, το TripAdvisor με βαθμολογία 4.5/5 και η Booking.com με βαθμολογία 8,5, αλλά και μέσω των εντύπων αξιολόγησης που διαθέτει στους Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες το γνωστό ξενοδοχείο του Φόδελε.

Εξίσου σημαντικές κινήσεις έχουν γίνει και στον τομέα της εκπαίδευσης και της επιμόρφωσης του ανθρώπινου δυναμικού. Ένας τομέας ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων της εταιρείας, αφού η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου είναι βασικό ζητούμενο για το Fodele Beach and Water Park Holiday Resort. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι το γνωστό ξενοδοχείο του Φόδελε αποτελεί κορυφαία επιλογή καριέρας προσφέροντας ιδανικές συνθήκες εργασίας και εξέλιξης, αλλά και ένα μοναδικό, «οικογενειακό» κλίμα, που λειτουργεί ως ιδιαίτερα θετικό κριτήριο επιλογής.

«Είναι μεγάλη η ικανοποίηση που αισθανόμαστε μέσα από τη νέα αυτή συνεργασία. Ο καταξιωμένος Chef Γιάννης Στανίτσας και όλη η ομάδα της κουζίνας του Fodele Beach and Water Park Holiday Resort, δίνουν πραγματικά ένα νέο, μοναδικό γαστρονομικό στίγμα, που σε συνδυασμό με τις εκλεκτές πρώτες ύλες της Κρήτης που χρησιμοποιούμε, μπορούν και κάνουν τη διαφορά και σε αυτόν τον τομέα. Παράλληλα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, συνεχίζουμε να αναζητάμε συνεργάτες με μεράκι, όνειρα και αγάπη για τη δουλειά μας. Προσφέροντάς τους δε, ιδανικές συνθήκες εργασίας, τους δίνουμε τη δυνατότητα να μπορέσουν να αφοσιωθούν απερίσπαστα στο έργο τους και να ξεδιπλώσουν τις ικανότητές τους ικανοποιώντας πρώτα απ’ όλα τον εαυτό τους και κατ’ επέκταση, τους επισκέπτες μας» τονίζει η Διοίκηση του Fodele Beach and Water Park Holiday Resort.