Η Cross Hotels & Resorts, ένας κορυφαίος χειριστής ξενοδοχείων με ακίνητα σε ολόκληρη την Ασία, έχει παρουσιάσει tablet δωματίων σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την εμπειρία των επισκεπτών της – ενεργώντας με βάση την πληροφόρηση των καταναλωτών που δείχνει ότι οι επισκέπτες αναμένουν την τεχνολογία tablet στο δωμάτιο ως μέρος μιας πολυτελούς διαμονής στο ξενοδοχείο.

Με καταλύματα σε Ινδονησία, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ και Ιαπωνία, το Cross Hotels & Resorts επικεντρώνεται στην παροχή μιας αξέχαστης, υψηλής ποιότητας εμπειρίας επισκεπτών. Κατά συνέπεια, η επωνυμία πραγματοποιεί τακτικά έρευνα σχετικά με τις συμπεριφορές και τις προσδοκίες των επισκεπτών, με τα τελευταία ευρήματα να αποκαλύπτουν ότι τα tablet των δωματίων γίνονται όλο και πιο αναμενόμενα.

Αναγνωρίζοντας την ευκαιρία να αυξήσει τόσο την ικανοποίηση των επισκεπτών όσο και την αποδοτικότητα του ξενοδοχείου, η Cross Hotels & Resorts στράφηκε στο SuitePad, τον κορυφαίο πάροχο λύσεων ψηφιακής επικοινωνίας επισκεπτών στην Ευρώπη για ξενοδοχεία, για να εφαρμόσει την τεχνολογία tablet στο δωμάτιο.

Επιπλέον, με τα μέτρα κατά του COVID να είναι εμφανή στη μελλοντική αντίληψη του ξενοδοχείου, τα tablet βοηθούν στη μείωση των σημείων επαφής και του καθαρισμού, καθώς και στη μείωση της επαφής του προσωπικού – που σημαίνει ότι προσθέτουν ένα επίπεδο ασφάλειας στην εμπειρία των επισκεπτών.

Η Cross Hotels & Resorts έχει αγκαλιάσει την τεχνολογία tablet SuitePad στο δωμάτιο σε 4 από τις ιδιότητές της, με σχέδια να το κυκλοφορήσει σε όλους. Η μάρκα επιδιώκει να κάνει τις υπηρεσίες της πιο προσβάσιμες στους επισκέπτες, ψηφιοποιώντας τους και φιλοξενώντας τις σε ένα, σαφώς καθορισμένο μέρος.

Για το ξενοδοχείο, παρέχουν πρόσθετα οφέλη βελτιώνοντας την αποδοτικότητα, διευκολύνοντας την ενημέρωση πληροφοριών για κάθε δωμάτιο, επιτρέποντας ταυτόχρονα στοχευμένες επικοινωνίες επισκεπτών για την προώθηση προσφορών, εμπειριών και ακόμη και άλλων ξενοδοχείων στην ομάδα.

Τα δισκία είναι εύκολο να καθαριστούν, επιτρέποντας την ομαλή συμμόρφωση με τους κανονισμούς καθαρισμού COVID, καθώς η άμεση επαφή προσωπικού-επισκέπτη μειώνει επίσης τον κίνδυνο μετάδοσης COVID.