«Ποδαρικό» για τη φετινή τουριστική περίοδο έκανε το Creta Maris Beach Resort, λαμβάνοντας τα βραβεία «TUI Top Quality 2019» και «TUI Family Champion 2019» από τον κορυφαίο ταξιδιωτικό οργανισμό TUI.

Συγκεκριμένα, το «TUI Family Champion 2019» απονέμεται στα καλύτερα οικογενειακά ξενοδοχεία της TUI, ενώ το «TUI Top Quality 2019» πιστοποιεί την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, το Creta Maris Beach Resort.

Πρέπει να σημειωθεί, ότι τα δύο σημαντικά βραβεία, «TUI Top Quality 2019» και «TUI Family Champion 2019», προκύπτουν από τη βαθμολογία των ίδιων των επισκεπτών, στα ξενοδοχεία που βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεών τους.

Σε συνέχεια των δύο σημαντικών βραβείων, ο κ. Νίκος Βλασιάδης, Γενικός Διευθυντής του Creta Maris Beach Resort, δήλωσε σχετικά:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος, που για ακόμη μια χρονιά οι προσπάθειες της ομάδας του Creta Maris Beach Resort, αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται από κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς, όπως η TUI. Τα αυστηρά κριτήρια για την απονομή των βραβείων και το γεγονός ότι η τελική επιλογή είναι αποτέλεσμα της θετικής ψήφου των ίδιων των επισκεπτών μας, κάνουν τις δύο διακρίσεις αυτές, ακόμη πιο πολύτιμες και σημαντικές για εμάς!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε κάθε μέρα τον καλύτερο μας εαυτό για τον κοινό μας σκοπό: Χαρούμενους επισκέπτες, οι οποίοι επιλέγουν να επιστρέψουν ξανά στο ξενοδοχείο μας».