Με το «Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2016» διακρίθηκε το εστιατόριο Grace και με το βραβείο «Νέος ταλαντούχος Chef για το 2016» ο Executive Chef του Σπύρος Αγιούς!

PrintΣτο πλαίσιο του θεσμού των βραβείων υψηλής γαστρονομίας «Χρυσοί Σκούφοι», το εστιατόριο του πολυβραβευμένου Grace Santorini κατέκτησε το Βραβείο «Ελληνικής Κουζίνας 2016» και ο Executive Chef του Σπύρος Αγιούς το Βραβείο «Νέος ταλαντούχος Chef για το 2016».

Οι διακρίσεις αυτές, που απονέμονται σε εστιατόρια με υψηλές αξιώσεις τα οποία τιμούν την ελληνική κουζίνα, αποτελούν μια σπουδαία αναγνώριση τόσο του εστιατορίου Grace Santorini, όσο και του Chef, Σπύρου Αγιούς. Με θητεία δίπλα στους Michel Roux Jr. και Gordon Ramsay και εμπειρία σε σημαντικά εστιατόρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Σπύρος Αγιούς έχει σχεδιάσει για το Grace Santorini ένα εκλεπτυσμένο και άρτιο μενού, που ενσωματώνει με ευφυή τρόπο Μεσογειακά και τοπικά στοιχεία και παρουσιάζει αριστουργηματικά, πλούσια, εύγευστα και ολοκληρωμένα αισθητικά πιάτα.

Ο Executive Chef του Grace Santorini, δήλωσε σχετικά: «Τα τοπικά προϊόντα του Αιγαίου με το διακριτό γευστικό τους χαρακτήρα, η γαστρονομική ιστορία και παράδοση του νησιού, αλλά και η μαγευτική θέα από το Grace Santorini, αποτελούν για μένα πηγές έμπνευσης. Τόσο το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, όσο και η ατομική διάκριση ως νέος ταλαντούχος Chef, αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για το Grace Santorini και για εμένα προσωπικά, επισφραγίζοντας την σκληρή ομαδική προσπάθεια όλων μας, η οποία αποσκοπεί στο να ζήσουν οι επισκέπτες του Grace αξέχαστες ελληνικές γαστρονομικές εμπειρίες».

Το Grace Santorini στοχεύει στη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας διαμονής, ενώ αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για όσους το έχουν επισκεφθεί, αλλά και για όσους αναζητούν τον ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό.