Ένα ακόμη βραβείο αυτή τη φορά με διεθνή χαρακτήρα προστίθεται στο ενεργητικό της επιχείρησης Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε..

Συγκεκριμένα σε μια ιδιαίτερα λαμπρή τελετή απονομής βραβείων, η οποία έλαβε χώρα στο Σαν Φρανσίσκο, The Bizz Americas 2019, στις 24 Αυγούστου 2019 η παγκόσμια συνομοσπονδία επιχειρήσεων απένειμε βραβεία και τιμητικά πιστοποιητικά αντίστοιχα, σε επιχειρήσεις καθώς και σε σημαντικά στελέχη των επιχειρήσεων αυτών.

Στα Cactus Hotels απονεμήθηκε το βραβείο ¨Inspirational Company¨. Στους κυρίους Χαλκιαδάκη Νίκο, Χαλκιαδάκη Θεόφιλο Φραγκίσκο και Κρασανάκη Βασίλη απονεμήθηκαν τιμητικοί τίτλοι στο Business Leadership. Στον κύριο Ντερέκα Κώστα τιμητικό τίτλο στο Business Management, κ. Χαλκιαδάκη Μιχάλη τιμητικό τίτλο στο Quality Management και στην κα. Μπορμπουδάκη Εύα τιμητικό τίτλο στο Marketing Management.

Ο κ. Νίκος Χαλκιαδάκης, CEO of Cactus Hotels δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τη διοίκηση και το προσωπικό των Cactus Hotels. Τα βραβεία που αποσπά η επιχείρηση είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς όλων που με κόπο καθημερινά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους επισκέπτες μας. Νιώθω μεγάλη τιμή που η επιχείρησή μας δίνει το παρόν και βραβεύεται ανάμεσα σε αξιόλογες επιχειρήσεις διεθνούς εμβέλειας».