Το MarBella Nido Suite Hotel & Villas φαίνεται ότι εντυπωσιάζει και ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη, αφού και η βρετανική Guardian το κατατάσσει στην 11η θέση παγκοσμίως.

Το νέο αυτό υπερπολυτελές ξενοδοχείο του Ιονίου, εκπροσωπεί την Ελληνική βιομηχανία της φιλοξενίας επάξια, αφού βρίσκεται στις 20 πιο εντυπωσιακές και κορυφαίες ξενοδοχειακές αφίξεις στην Ευρώπη για το 2018.

Η Guardian, ανάμεσα στα μοναδικά και νέα ξενοδοχεία που έχουν εμφανιστεί μέχρι τώρα για το τρέχον έτος, ξεχωρίζει το MarBella τόσο για το design του όσο και για τη φιλοσοφία του. 

Στην 11η θέση, λοιπόν, το ξενοδοχείο που απευθύνεται μόνο σε ενήλικες, εντυπωσιάζει, ενώ άνοιξε τις πύλες του για το ευρύ κοινό στις αρχές Μαΐου στο νησί των Φαιάκων, την εξίσου εντυπωσιακή Κέρκυρα. Μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης της Κέρκυρας, στην ήσυχη περιοχή του Αγ. Ιωάννη Περιστερών, συνδυάζει τη γοητεία του παλιού αρχοντικού με την σύγχρονη αισθητική. Με λίγα λόγια, αποτελεί ιδανικό προορισμό για ζευγάρια που θέλουν να χαλαρώσουν και να ζήσουν μοναδικές στιγμές, ενώ μπορούν ακόμη να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα του Ιονίου και την γαλήνια πολυτέλεια των δωματίων και των σουιτών.

Το ξενοδοχείο, σε όλους τους χώρους του, διακατέχεται από ένα ρομαντικό πνεύμα, αίσθηση οικειότητας και ηρεμίας, ενώ οι απαλές αποχρώσεις και η εκλεπτυσμένη διακόσμηση προσδίδουν μια γαλήνια γεύση. Οι επισκέπτες, εδώ, μπορούν να απολαύσουν τις πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική πισίνα, να αναζωογονηθούν στα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας, να δροσιστούν με τα εξαιρετικά cocktail του pool bar ή να απολαύσουν υπηρεσίες ευεξίας και spa.

Και όλα αυτά, είναι λογικό, να δίνουν στους επισκέπτες μια ξεχωριστή ξενοδοχειακή εμπειρία και να τοποθετούν το MarBella Nido Suite Hotel & Villas ανάμεσα στις κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες για το 2018. 

ΠΗΓΗ: