Το TripAdvisor, η μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα του κόσμου για αξιόπιστες συμβουλές και αξιολογήσεις ταξιδιωτών, απένειμε στο Sofitel Athens Airport τo βραβείο αριστείας Certificate of Excellence “Hall of Fame”. Η συγκεκριμένη διάκριση δημιουργήθηκε για να τιμήσει τις επιχειρήσεις που έχουν λάβει το πιστοποιητικό αριστείας Certificate of Excellence του TripAdvisor για πέντε συναπτά έτη. Στους νικητές περιλαμβάνονται καταλύματα, εστιατόρια και αξιοθέατα από όλο τον κόσμο που εξασφαλίζουν σταθερά μια εξαιρετική εμπειρία πελατών.

“Η απονομή του Certificate of Excellence του TripAdvisor για πέμπτη συνεχή χρόνια και η εισαγωγή μας στην κατάταξη “Hall of Fame” του Trip Advisor είναι πηγή έμπνευσης και περηφάνειας για την οικογένεια του Sofitel Athens Airport. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πελάτες μας που αφιέρωσαν χρόνο για να αξιολογήσουν τις υπηρεσίες μας στο TripAdvisor “, δηλώνει ο Γιώργος Σταύρου, Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport.

Για την επιλογή των νικητών του Certificate of Excellence, το TripAdvisor χρησιμοποιεί έναν δικό του αλγόριθμο που προσδιορίζει την ποιότητα και τον αριθμό των κριτικών που υποβάλλονται από τους ταξιδιώτες στο TripAdvisor για μια περίοδο 12 μηνών καθώς και τη χρονική στιγμή που υποβλήθηκαν οι κριτικές. Παράλληλα, ο αλγόριθμος λαμβάνει υπόψη και την κατάταξη των επιχειρήσεων στο Δείκτη Δημοτικότητας της ιστοσελίδας. Για να επιλεχθεί μια επιχείρηση θα πρέπει να συγκεντρώνει βαθμολογία τουλάχιστον 4 στα 5, να διαθέτει έναν ελάχιστο αριθμό αξιολογήσεων και τέλος να έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του TripAdvisor για τουλάχιστον 12 μήνες.